TV4

06.00Hela England bakar
Brittisk matlagningsserie från 2010. Tio deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. Här ställs de inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Under tävlingens fjärde vecka reser de fem deltagarna till Bakewell i Derbyshire. Där ska de försöka sig på att förnya den traditionella brittiska puddingen.

07.00Bygglov
Svenskt inredningsprogram från 2014. Matte, Willy och Madeleine reser runt i Sverige i en trailer som är fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. Bygglov söker efter byggprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Hos familjen Olsson är det sonen Simon som bett om hjälp eftersom familjen är trött på att pappa Kurt bara lagar allt tillfälligt. Nu håller mycket på att ramla sönder men för att kunna hjälpa familjen måste gänget först övertala Kurt.

07.55Nyhetsmorgon
Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jesper Börjesson. Vakna upp till Sveriges största morgonprogram, Nyhetsmorgon. Se nyhetshändelser utvecklas och fördjupas, trender granskas och situationer avhandlas i detta program som sänds varje dag, året runt.

11.30Idol 2018
Svenskt underhållningsprogram från 2018. Svenskt underhållningsprogram från 2018. Idol är Sveriges största talangjakt där hoppfulla talanger kan förverkliga sina drömmar. Här följs framtidens stjärnor från sitt första möte med juryn, genom kvalomgångar och fredagsfinaler till den stora finalen. Äntligen är det dags för idolerna att sjunga duetter med varandra. Vi får bland annat höra tolkningar av låtar som ”One” av U2 och Mary J Blige, ”Empire State Of Mine” av Jay Z och Alicia Keys och ”For You” med Rita Ora och Liam Payne.

13.00Idol 2018 - resultatshow
Svenskt underhållningsprogram från 2018. Röstningsresultatet i Idol presenteras. Rafflande spänning och nervösa deltagare. Nu har det blivit dags för röstningsresultatet att presenteras. Vilka idoler får fortsätta sin artistresa och vilka får lämna tävlingen?

13.25Biggest loser VIP
Svensk livsstilsserie från 2018. Livsstilsserie från 2018, där åtta svenska kändisar kämpar för att bryta sina ohälsosamma vanor. På vägen tar de även del av varandras känsloladdade livsöden och vad som lett till deras osunda livsstil. Programledare är Anna Brolin. Carl-Jan börjar känna av hälsovinster av den förändrade livsstilen och Gunilla och Erik hamnar i osämja. Det tävlas i en tuff hinderbana och vem som helst kan åka ut i den första elimineringen. Men först tar någon ett svårt beslut.

14.30Hockeylördag: Frölunda - HV71
Svenskt hockeymagasin från 2017. Hockeymagasin.

17.55Keno
Redovisning av dagens Kenodragning. Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00V75 Direkt
Direktsänd V75-omgång. Tips, intervjuer och analyser.

19.00TV4Nyheterna
Nyheter från TV4. Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.10Sporten
Sportnyheter. Det senaste inom sportnyheter.

19.25TV4Vädret
Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

19.30Postkodmiljonären
Svenskt frågesportsprogram från 2018. En person har chans att vinna en miljon kronor genom att svara rätt på femton frågor. Även tittarna har möjlighet att vinna stora pengar på sin bostadsadress genom att vara med i Svenska Postkodlotteriet. Programledare är Rickard Sjöberg. En person har chans att vinna en miljon kronor genom att svara rätt på femton frågor. Även tittarna har möjlighet att vinna stora pengar på sin bostadsadress genom att vara med i Svenska Postkodlotteriet.

19.55Lotto, joker och drömvinsten
Svenskt spelprogram. Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

20.00Så mycket bättre
Svenskt underhållningsprogram från 2018. Christer Sjögren, Stor, Linnea Henriksson, Eric Gadd, Charlotte Perrelli, Louise Hoffsten och Albin Lee Meldau möts på Gotland där de bor ihop under 10 dagar. Det blir unika tolkningar av varandras musik och vi lär känna artisterna i ett nytt ljus. Säsongsstart. Artisterna gör sig hemmastadda i huset på Gotland där de ska äta, sova och sjunga tillsammans. Eric Gadd är dagens huvudperson, vi får njuta av hans största hits i nya versioner och höra mer Erics genombrott men också mörkare tider.

22.00TV4Nyheterna
Nyheter från TV4. TV4Nyheterna uppdaterar tittarna med den senaste nyhetsutvecklingen i TV, på TV4 Play och i telefonen dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.05TV4Vädret
Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

22.10Bad Moms
Manusförfattarna till ”Baksmällan” ligger bakom denna komedi om tvåbarnsmamman Amy (Mila Kunis) som håller på att krokna under kraven från hem, jobb och skola. När hon får nog av översittarna i föräldrarådet gör hon uppror och hamnar i trubbel, men får också nya vänner i andra stressade mammor. Övriga roller i "Bad Moms" spelas av bland andra Kristen Bell, Jada Pinkett Smith och Christina Applegate.

00.10Lejon och lamm
Lejon och lamm är ett amerikanskt drama från 2007. Genom tre sammanvävda historier återspeglas amerikanska militära konflikter. En ambitiös senator som vill bli president tillkallar en journalist för att delge en ny strategi för kriget i Afghanistan. Han hoppas på en positiv rapport i pressen men reportern misstänker att det handlar om propaganda. På ett universitet uppmanar en idealistisk professor sina studenter att göra något betydelsefullt med sina liv. Två av dem går med i armén medan en tredje är desillusionerad och apatisk.

02.00Project Almanac
Tonåringen David är besatt av forskning och drömmer om att studera på elituniversitetet MIT. Men då måste han imponera på antagningsnämnden med en unik uppfinning. Bland sin döde pappas saker hittar han embryot till en tidsmaskin som David och hans kompisar färdigställer – med kaotiskt resultat. Denna äventyrsfilm är gjord i dokumentär stil och konstruerad som en videodagbok.

04.20Vad blir det för mat
Svensk matlagningsserie från 2010. Skådespelaren Per Morberg bjuder på annorlunda matlagning i sitt hem i Sörmland. Hemma hos Per råder ständigt kreativt kaos. Med fem barn och gäster som ofta kommer på spontana besök gäller det att snabbt kunna laga något inspirerande och gott. Per blandar husmanskost med internationella influenser. Eftersom Per hela tiden bollar arbetet som skådespelare med livet som familjefar hinner han knappt hem, och än mindre byta om, innan han måste förbereda middagen. Det är en annorlunda Per som står i köket hemma på Tullgarn i kväll. Middagen den här gången blir ett ovanligt möte mellan Sverige och Ryssland, med löjromstunga och blinier till förrätt och klassisk blodpudding till varmrätt.

05.00Veterinärerna
Svensk dokumentärserie om veterinärer från 2017. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige. De visar öppenhjärtigt upp sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Veterinärerna möter många olika typer av djur, både stora och små, och får ta del av deras ägares berättelser. Ett par tama korpar i Skånes djurpark har problem med ögonen så Kalle och hans kollegor fångar in dem för en undersökning. Hunden Nitro genomgår en avancerad operation i Läckeby. Hästen Liverpool verkar ha en spricka en hov.

This is the lightbox content. Close
Visa fler kanaler
ANNONS:
ANNONS: