Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Knepet: Därför ska du grilla majsen med skalet på

Nu är det slut med vidbrända majskorn som inte går att äta – så lyckas du vid grillen
Grillad färsk majskolv med majjo, finriven parmesanost, chiliflakes och koriander
4 portioner:
4 färska majskolvar
½ dl majonnäs tex Hellmans eller Kewpie
1 tsk chiliflakes
2 dl luftigt finriven parmesanost
1 citron
Så här gör du:
Grilla majsen med blasten kvar ca 10 minuter tills blasten är helt svart. Halvera citronen och grilla med snittytan nedåt. Dra bort blasten och bred på majonnäs, strössla över chiliflakes och parmesanost. Pressa över grillad citron.

Du kanske också är intresserad av