Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Imponera med ostron på grillen i sommar

Följ Sophie Berlins instruktion blir det succé
Grillade ostron med ponzu hackad gurka, färska örter och laxrom
Ingredienser

Till 4 portioner

1/3 gurka

8 ostron

3 msk Ponzu (japansk soja smaksatt med citrus)

Färska örter, tex koriander, dill

4 msk regnbågsrom 

Så här gör du: 

1. Skala och ta bort kärnhuset på gurkan. Skär i mindre fyrkanter.

2. Lägg ostronen på het grill och grilla tills de öppnat sig. Hjälp till att öppna sista biten med kniv.

3.Häll på Ponzu och lägg på gurka, koriander och laxrom. Servera direkt.

Du kanske också är intresserad av