Hoppsan!
Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?
Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.
Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?
Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.
Bubblig persikodrink som är superenkel att göra.
Beskedet från Rysslands president • Vill inte ändra sina flaskor
Mindre skörd till följd av pandemin • Vill stoppa prisfall
Allt om Vins expert tipsar om guldkorn
Tips om du är beredd att betala lite extra för äkta varan
Guide: ✓ Det är den bästa temperaturen ✓ Så förvarar du din champagne
Högre temperaturer skapar problem i Champagne och Bourgogne
KRÖNIKA: ”Över 100 000 viner har passerat mina smaklökar”
Håkan Larsson tipsar om bästa bubblet på Systemet
I formel 1 har man sprutat bubbel på podiet sedan 1969
Champagnetävlingen till Lily Bollingers ära avgjord
Allt om Vin besökte vingårdarna i Frankrike för att få veta mer
Lär dig tyda vad som står på etiketten
Så enkelt beräknar du flaskorna
I dag är det internationella champagnedagen
Stor guide: så får du partyt att lyfta med rätt dryck och attityd
Men drick inte dyr champagne vid 12-slaget • Uppsving för cava och prosecco • Trend: Ekologiskt och alkoholfritt
5 enkla steg: imponera på gästerna – och fyll dina champagneglas med klass
Har angetts som delägare i Håkan Guldkulas champagne • "Tackade tydligt nej"
Häng med till vindestinationen