Friade – mitt under medaljceremonin

Publicerad

Amerikanskan Elana Meyers hade precis vunnit VM-silver i bob.

Då fick hon sig en rejäl överraskning.

Mitt under medaljceremonin valde nämligen hennes pojkvän och lagkamrat Nic Taylor att fria.

"Jag hade fortfarande på mig min tävlingsdräkt och frös så mycket - men jag var väldigt glad", skriver Meyers i sin blogg.

Nyligen avgjordes VM i bob.

Amerikanskan Elana Meyers svarade för en stark bedrift och vann silver bakom den olympiska mästarinnan Kaillie Humphries.

Och som om det inte vore nog med en silvermedalj.

På medaljceremonin fick Meyers även ta emot en ring.

Plötsligt avbröts nämligen hela ceremonin - för att lagkamraten och pojkvännen Nic Taylor skulle fria.

"Väldigt speciellt"

Taylor gick ner på knä och frågade om Meyers ville gifta sig med honom.

"Det var en total överraskning, men när jag såg honom komma upp på scenen så visste jag vad som skulle hända. Han gick ner på knä och sa "Elana, vill du gifta dig med mig?". Jag tror inte att jag fick fram några ord, jag bara nickade. Jag stod fortfarande där i min tävlingsdräkt, mjukisbyxor och en handduk och frös så mycket - men jag var väldigt glad!", skriver Elana Meyers i sin blogg.

"Det var väldigt speciellt att så många som vi känner kunde vara på plats och ta del av händelsen"

"Hur gör man?"

Meyers och Taylor har varit tillsammans i sex år.

Nu väntar bröllop.

"Vi har inte bestämt något datum än, men jag är rätt så säker på att det kommer att äga rum i Georgia, nära mitt hem. Vi måste slutföra säsongen först och sedan får vi prata om det. Vi måste ha i åtanke att det är OS också. Hur planerar man för ett bröllop samtidigt som man planerar för OS? Jag är inte säker på att det går!", skriver hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag