Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ursäkten efter affären med Wayne Rooney

Dagens toppnyheter i sportvärlden
Wayne och Coleen Rooney Foto: Stella Pictures
Helen Wood Foto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Wayne Rooney ska ha haft en affär med tv-personligheten Helen Wood som nu också släpper en bok om sina intima stunder med stjärnan. 

Nu ber Wood även om ursäkt till Rooneys fru, Coleen. 

– Jag ber om ursäkt. Hon förtjänade inte det, säger hon enligt The Sun.  

Tv-personligheten Helen Wood har släppt en bok om hennes tid som prostituerad – där hon skriver om sin affär med den engelska fotbollsstjärnan Wayne Rooney. 

Boken heter ”En mans värld” och tv-personligheten Helen Wood skriver om en tid i hennes tidigare liv. En tid då hon arbetade som prostituerad. 

Hennes nya bok ska enligt uppgifter innehålla detaljer om hennes intimare stunder med stjärnan Wayne Rooney på ett hotellrum – och att deras affär pågick samtidigt som Rooneys hustru Coleen var gravid. 

”Han grinade inne i badrummet”

Enligt Helen Wood ska Wayne Rooney ha visat en ultraljudsbild och sedan brustit ut i tårar mot hennes axel efter att de två haft sex på ett hotellrum. 

”Hon säger att han grinade inne i badrummet när han visade henne fotot. Helen säger att han visade stor ånger. Han bad henne att inte säga något.”, har en källa sagt enligt The Sun.  

Helen Wood ber om ursäkt

Nu ber den tv-personligheten Helen Wood om ursäkt till Rooneys fru Coleen. 

– Jag ber om ursäkt. Hon förtjänade inte det, säger hon enligt The Sun. 

Hon fortsätter: 

– Jag brukade ha en tjurskallig attityd till situationen. Jag brukade säga att om hon vill vara kvar hos honom så är det hennes problem. Men nu är jag äldre. Hon är bara en mamma som vill vara med sin familj, låt henne vara. Vi alla känner en kvinna som får stå ut med otrohet. Det är synd att hennes utnyttjas som underhållning, säger hon. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.