Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uppgift: Legendaren överföll prostituerad

Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/KICKER SPERBER IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: ENNIO LEANZA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Före detta Tour de France vinnaren Jan Ullrich har blivit arresterad av tysk polis. Enligt AFP News Agency ska det röra sig ett överfall på en prostituerad. 

De senaste veckornas skandaler har radats upp kring den före detta cyklistlegendaren Jan Ullrich. Under fredagen kom beskedet att Ullrich arresterats av tysk polis, enligt en rapport från nyhetsbyrån AFP. 

Denna gång ska det röra sig om ett överfall på en prostituerad kvinna. Den misstänkta misshandeln ska ha ägt rum på det femstjärniga hotellet "Villa Kennedy" i Frankfurt, Tyskland.

Enligt den tyska tidningen Bild ska den hotfulla situationen ha uppstått i samband med intagande av både droger och alkohol, efter de involverade parternas sexuella möte. 

Kvinnan ska ha lyckats fly från rummet och en undersökning  med misstankar om mordförsök har inletts, enligt Bilds rapporter. 

LÄS MER: Ikonen bröt sig in – gick till attack mot gästerna 

 

Andra attacken på kort tid

Ullrich, 44 arresterades senast i samband med ett intrång och överfall i samband med en vistelse i semesterbostaden på Mallorca under sommaren. 

Då ska Ullrich, enligt ytterligare rapporter från Bild, ha klättrat över staketet till sin granne, Hollywoodstjärnan Til Schweiger, och attackerat gästerna.

Efter sammandrabbningen ska Ullrich ha förts till sjukhus för att se om en axelskada, för att sedan spendera natten i häktet. 

Utkomsten från rättegången blev ett besöksförbud som innebär 50 meters avståndskrav från grannen, Schweiger.

Ullrich har under sina glansdagar tillhört den absoluta världseliten i cykling. År 1997 blev han första tysk att vinna Tour de France.

 

LÄS MER: Vännen avslöjar nu ikonens totala förfall 

LÄS MER: Bryter tystnaden – efter skandalbilden 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!