Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4:s stora förändring av succéprogrammet

Sanne Andersson i TV4:s Playmakers – nu klart för en andra säsong Foto: TV4
Sanne Andersson och Elina Casell Hjalmarsson gästar Nyhetsmorgon Foto: TV4

TV4-serien Playmakers är tillbaka för en ny säsong.

Men programmet genomgår ett slags makeover den här gången. 

Playmakers blev både populär och omskriven. Konceptet var enkelt sammanfattat: tittarna fick följa ett gäng kvinnor som alla var partners till svenska NHL-stjärnor. 

Nu är programmet tillbaka med en andra säsong i TV4 Play. Många ansikten känns igen – Elina Casell Hjalmarsson, Sanne Josefsson, Emmeli Lindkvist och Frida Hägglund – men formatet har genomgått en liten makeover.

Den här gången får vi nämligen också stifta bekantskap med två kvinnor som är tillsammans med fotbollsproffs. Det handlar om Josefin Lustig, partner till landslagsbacken Mikael Lustig, och Elin Wass, partern till Panathinaikos-stjärnan Oscar HIljemark. 

Lustig med i Playmakers

– Vi är oerhört glada över den positiva responsen tittarna gav Playmakers i första säsongen. Det känns extra kul att kunna bjuda tittarna på en säsong två där vi också adderat två härliga tjejer i form av Josefin och Elin från fotbollens värld till gänget, säger Crille Andersson, exekutiv producent på Bonnier Broadcasting.

Josefin Lustig: 

– Jag tycker att det är kul med nya utmaningar. Dessutom tycker jag att det är bra att folk får se verkligheten av hur vårt liv ser ut. Det finns mycket fördomar. 

– Jag kommer visa allt från min vardag. Dels vad jag jobbar med, min resa att vinna över min depression, barnen, fotboll och även min träning. Jag pluggar till att bli personlig tränare. 

"Mer rättvist"

Elin Wass: 

– Det ska bli jättekul. Jag vill visa upp hur vardagen är med en fotbollskille. Jag tyckte att förra säsongen var jättebra, och det är bra att tjejerna får vara i fokus.

– Folk får ofta bara se en sida av saken. Jag tror definitivt att programmet kan ge en bättre bild av vår vardag, en lite mer rättvis bild. 

Playmakers ska ha premiär senare i höst. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!