Sanne Andersson i TV4:s Playmakers – nu klart för en andra säsong Foto: TV4Sanne Andersson i TV4:s Playmakers – nu klart för en andra säsong Foto: TV4
Sanne Andersson i TV4:s Playmakers – nu klart för en andra säsong Foto: TV4
Sanne Andersson och Elina Casell Hjalmarsson gästar Nyhetsmorgon Foto: TV4Sanne Andersson och Elina Casell Hjalmarsson gästar Nyhetsmorgon Foto: TV4
Sanne Andersson och Elina Casell Hjalmarsson gästar Nyhetsmorgon Foto: TV4

TV4:s stora förändring av succéprogrammet

Publicerad

TV4-serien Playmakers är tillbaka för en ny säsong.

Men programmet genomgår ett slags makeover den här gången. 

Playmakers blev både populär och omskriven. Konceptet var enkelt sammanfattat: tittarna fick följa ett gäng kvinnor som alla var partners till svenska NHL-stjärnor. 

Nu är programmet tillbaka med en andra säsong i TV4 Play. Många ansikten känns igen – Elina Casell Hjalmarsson, Sanne Josefsson, Emmeli Lindkvist och Frida Hägglund – men formatet har genomgått en liten makeover.

Den här gången får vi nämligen också stifta bekantskap med två kvinnor som är tillsammans med fotbollsproffs. Det handlar om Josefin Lustig, partner till landslagsbacken Mikael Lustig, och Elin Wass, partern till Panathinaikos-stjärnan Oscar HIljemark. 

Lustig med i Playmakers

– Vi är oerhört glada över den positiva responsen tittarna gav Playmakers i första säsongen. Det känns extra kul att kunna bjuda tittarna på en säsong två där vi också adderat två härliga tjejer i form av Josefin och Elin från fotbollens värld till gänget, säger Crille Andersson, exekutiv producent på Bonnier Broadcasting.

Josefin Lustig: 

– Jag tycker att det är kul med nya utmaningar. Dessutom tycker jag att det är bra att folk får se verkligheten av hur vårt liv ser ut. Det finns mycket fördomar. 

– Jag kommer visa allt från min vardag. Dels vad jag jobbar med, min resa att vinna över min depression, barnen, fotboll och även min träning. Jag pluggar till att bli personlig tränare. 

"Mer rättvist"

Elin Wass: 

– Det ska bli jättekul. Jag vill visa upp hur vardagen är med en fotbollskille. Jag tyckte att förra säsongen var jättebra, och det är bra att tjejerna får vara i fokus.

– Folk får ofta bara se en sida av saken. Jag tror definitivt att programmet kan ge en bättre bild av vår vardag, en lite mer rättvis bild. 

Playmakers ska ha premiär senare i höst. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag