Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Your Highness får överta och vinner

LÖRDAG

Färjestad, 23 september

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1 

V75 – del 2

Bästa spikarna

V75-3: 4 Your Highness

Formen är kanske en smula diffus, men vi tror att hon har gått framåt med det förra loppet i kroppen och annars hade man nog inte startat. Your Highness borde bli släppt till ledningen tidigt och väl där ser vi ingen som trycker upp tempot. Hon glider undan till en säker seger med Goop?

V75-5: 1 Wellino Avenue

Innerspåret är kanske inte helt perfekt då han kan bli överflyglad från start. Men Magnus Jakobsson lär vara angelägen om att ta sig ut i andraspår så snabbt som möjligt och vi tror att det lyckas. Hästen är väldigt bra för sin låga klass och vi tar ställning för honom, vid gardering krävs det många streck för att känna sig trygg.

Spetsdragen

V75-1: 1 T.Rex D.K.

Kan öppna, men det är ingen spetsgaranti i första skedet då Wy Fi är riktigt rask. Men Mika Forss tar sig ut snabbt och kör sig till spets i ett andra skede?

V75-4: 5 Lome Brage

Vi var nära att spika Järvsörappen. Men då Lome Brage kan vara något snabbare den första biten och komma till ledningen bör han nog få plats på kupongen.

Skrällbuden

V75-2: 6 Puce Tanic E.

Det här är en bra häst som man inte ska glömma bort. Det brukar oftast vara någon norsk häst som överraskar i den här omgången och vi tror att det här kan vara en sådan. Formen sitter där!

V75-6: 10 Handsome Brad

Hästen har varit bra länge och kan spurta vasst när han får sitt lopp. Med Örjan Kihlström i vagnen finns det en hel del som talar för att det kan klaffa på lördag.

V75-7: 13 Västerbo Arthur

Var bra efter uppehåll senast och han har vunnit över lång distans förut så den är knappast något minus. Ska inte glömmas bort helt.

Tänk på att...

V75-1: 2 Speedy Foxy Vicane

Det låter som att man kommer att spara på hovarna i den här starten för att kunna köra barfota i Sto-SM som varit ett långsiktigt mål.

V75-4: 9 Odd Herakles

Var mycket bra senast även om han fick ge sig sista biten. Skulle det bli utdragen kamp om spets stiger hans chanser att kliva in i matchen till slut.