Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Visade form efter vila – ska inte glömmas bort

Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

En av fjolårets Elitloppsdeltagare årsdebuterar på Sundbyholmstravet i kväll. 

Valet av singelstreck är med andra ord enkelt…

Dagens bästa

Fjolårets Elitloppsdeltagare 5 Sorbet (V64-5, lopp 8) gör en emotsedd årsdebut på Sundbyholmstravet i kväll. Spår fem får anses som helt okej, inte minst med tanke på att det bara är sju hästar anmälda vilket innebär att tredje par utvändigt är den sämsta positionen han kan hamna i? Sorbet lär vara skapligt i ordning direkt och ska kunna lösa den här uppgiften i led mot matchningen av lite större lopp. Jag räknar med en fin vinstchans direkt.

Dagens chansning

En häst som man absolut inte får glömma bort är 9 Dame Dream (V64-6, lopp 9) som visade bra form direkt efter vila senast. Hon matchades i tuffa gäng under fjolåret och är absolut inte oärlig även om det inte syns så många segrar i statistiken. Med tanke på att tipsettan kan få en jobbig löpning måste hon kunna bli farlig med minsta klaff. DD-draget!

Relevanta intervjun

Claes Sjöström om 8 Vine Vision (V64-6, DD-2):

– Han hamnade lite för långt bak senast men avslutade starkt efter att ha fått göra grovjobbet, det gick ändå 1.12 sista 500 i täten.