Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vinstvrål i Drömbutiken

Drömbutiken i värmländska Kil.
Foto: Kanal 75

Det blev 60 vinnande system med alla rätt i Solvallas jackpotomgång på V64 under onsdagskvällen. I Värmländska Kil hördes vrål då det stod klart att 32 personer fick dela på en bit över 600 000 kronor. 

- Det har gått rätt trögt sedan jul men nu slog vi till desto ordentligare på andelsspelen, säger butiksinnehavaren Peter Andersson.

31-oddsaren Windshear och Stefan Melander var den enda egentliga överraskningen i V64-omgången. Smällen i den sista avdelningen räckte dock för att värdet skulle flyga upp i finfina 186 790 kronor för sex rätt.

 Det var som en dröm för kunderna som hade köpt in sig i veckans V64-system i Drömbutiken i Kil. Totalt blev det drygt 19 000 kronor var för de 32 som hade satsat en hundralapp i V64-systemet.

Vrål efter skrällen i sista

 Drömbutiken hade öppet hela kvällen och loppen på Solvalla sändes direkt på tv-monitorerna.

 - Vi har en norrman boende i Kil som brukar vara inne ibland. Den här gången hade han med sig en vän på besök från Norge som aldrig hade spelat på trav tidigare. Vilket vrål det blev när det stod klart att det blivit en skräll i sista loppet på Solvalla, berättar Peter Andersson.

 Oftast är det Peter Andersson själv som brukar komponera travsystemen tillsammans med Åsa Hagström, anställd i butiken. Den här gången hade Åsa tippat med hjälp av en kund.

Fler lyckobutiker

 - Jag vet inte hur de lagt upp det. Kunden var i alla fall blygsam när han var inne i går. "Det är din förtjänst, Åsa" sa han. Det här var riktigt roligt, säger Peter Andersson.

 Andra butiker med lyckosamma kundandelssystem under onsdagen var: Abrahamsbergs Spel i Bromma (282 914 kronor), Vinn Stormarknad i Sollentuna (234 952 kronor) och Alelyckans Spel i Göteborg (196 243 kronor).


Mikael Wikner/Kanal 75