Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vinstmaskinen kan påbörja ny segerrad

Fredrik Edholm.
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG
Når Disco Volante fram till spets?
Foto: Matilda Öhrman/Travronden / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Mantorp.

V75-1

7 Chestnut Bojje och 8 Champ Lane är båda bra för klassen men startspåren längst ute på vingen kan ställa till det för duon. 1 Amorcer Levallo var rejäl senast och 5 Ottilia Fri kan vara ett skrällbud, gillar årstiden.

V75-2

9 Oskar af Sand var obesegrad under hela 2021 fram till sista starten. Nåväl, det är en vinnartyp som kan påbörja en ny segerrad. 8 Point to Point var riktigt positiv i ett V75-lopp senast och ska inte nonchaleras. 1 Optimum Bankrobber har bra läge.

V75-3

7 Disco Volante lär gasa för ledningen trots ett spår långt ute på vingen och når han dit har han alltid chans. 6 Lucifer Lane kommer snart att sätta pricken över i:et i Gulddivisionen och kan inte uteslutas här. 4 Snowstorm Hanover har fin form.

V75-4

Det skräller nästan varje gång i stoloppen på vintern känns det som. 2 Chantal Jet, 4 Ariane Summit och 5 Nikita Vrijthout på startvolten borde alla ha chans att slåss om segern. 13 Pastorns Lady har form och går bra den här årstiden.

V75-5

4 Mojo Express förvånade med att vinna från dödens senast och var riktigt bra. Givet bud. 5 Bandit Frontline orkade inte efter ett offensivt upplägg senast. Intressant nu på 1 640 meter. 7 S.G.Kingstone man mycket i sina bästa stunder.

V75-6

3 It's a Girl har visat fin form och med tanke på det fina läget kan hon vara aktuell på lördag. 5 Machi blir allt bättre och ska räknas. 10 Aurora Show har bra kunnande men spår fyra i voltstart innebär klar galopprisk.

V75-7

4 Sweetman har ett bra spår och taktiken är given. Når han ledningen ska det vara en bra segerchans. Duon 1 Innovation Love och 2 Four Guys Dream ser ut att vara de svåraste motståndarna på papperet.