Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vinner – om han överlever spåret

Gooner.
Foto: LJ / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Östersund.

V75-1

Öppet. Duon 7 Chestnut Bojje och 8 Axl Brown har båda kunnande för att vinna loppet men spår fyra och fem i voltstart känns inte helt lyckat. 2 Ninepoints Yankee är hetast på start och längst bak kan 13 Donners Am vara aktuell.

V75-2

Bollnäsamatören Magnus Träff har två hästar med i loppet och båda har bra form. Jag tycker att 2 Cornerstone känns lite hetare än 7 Gladiator Mearas. 10 Prometheus har fått ett lopp i kroppen och måste passas noga denna gång!

V75-3

Luriga spår på de bästa. 8 Black and Quick är säkert väl förberedd av Timo Nurmos och ska räknas direkt. 10 L.L.Labero jagar revansch efter galoppmissen som storfavorit senast. På läget är 2 Västerboflashdance en outsider.

V75-4

En kvartett sticker ut. 4 Bäcklös Faron kommer från V75-seger och har uppåtform. 8 Alma Prins är segervan och är i kanonform. Från tillägg är det främst duon 11 Bellfaks och 14 Don Viking som kommer att blanda sig i det hela.

V75-5

1 Gooner är på väg uppåt i form och blir inte läget en fälla tror jag att han har väldigt bra chans att vinna det här loppet. 6 Phoenix Photo kan mycket i sina bästa stunder och har nu fått en genomkörare i kroppen. Dessa gör upp?

V75-6

Svårt stolopp. 1 Vilja T.Y.C var trea i V75 senast och att det är kortare distans nu är nog ett plus. 12 Jamaica Boko är bättre än raden och ska inte glömmas bort. 14 Kia Ora har tjänat snabba pengar och står för tufft till nu?

V75-7

1 Dollar Doc är perfekt inmatchad i loppet och blir det ett passande underlag är han farlig. 2 Huddlestone har aldrig varit bättre. Trivs bäst på Bergsåker? 9 Jacoby Keeper och 10 G.K.Justus är tidiga bud trots bakspåren.