Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vasse fyraåringen ska ha toppchans

LÖRDAG

Boden, 16 juni

Beräknat spelstopp:

18.10 V4

20.30 V75

21.15 V5

22.21 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1 

V75 – del 2

BÄSTA SPIKARNA

V75-1: 4 Very Kronos

Han står bra inne på pengarna i sin klass och hävdar sig i betydligt tuffare sammanhang än detta. Han har sett fin ut i årets båda starter och formen ska bara bli bättre och bättre. Ingen vågad gissning att han kommer att slåss om en plats i Derbyt längre fram under säsongen. Toppchans!

V75-4: 9 Fender

Fullföljde klart bra i ett tuffare V75-lopp senast. Och om det inte blir något strul under vägen räknar vi med att hans avslutning talar segerspråk den här gången.

SPETSDRAGEN

V75-2: 3 Oxan Winx and Wonx

Segervan finsk häst med kusk i form. Man kommer säkert att ladda för ledningen och köra i den positionen så länge lampan lyser.

V75-5: 7 Angle of Attack

Fick öppna stenhårt för att komma till spets på Umåker för tre starter sedan. Med en lite snällare öppning den här gången kan han hålla länge trots att det är 2 640 meter.

V75-6: 5 National Prince

Sida vid sida tror vi att National Prince kan hålla Ebony Boko på utsidan och det avgör också valet av tipsetta.

SKRÄLLBUDEN

V75-3: 5 Enjoy’s Paycheck

Vann trots en tung inledning senast och är en segervan herre. Femåringen har ett 11.3-rekord över distansen och har nog siktat på detta lopp ett tag. Passas.

V75-4: 14 Krusse

Kan bättre än vad han visat. Och garderar man loppet kan han vara värd en varning då Björn Goop kan göra stor skillnad i sulkyn.

V75-6: 3 D.D.'s Perseverance

Hade ett bakspår senast och gick godkänt som femma. Formen är det inget fel på och blir det hård körning från start kan han komma in i matchen sista biten.

TÄNK PÅ ATT ...

V75-2: 10 Hankypanky Frances

Stod på samma start som Eva I.H. förra veckan och den här gången börjar hon tjugo meter före och är dessutom proffskörd. Bättre än raden!

V75-7: 2 Nadal Broline

Var en av de positiva överraskningarna i Elitloppet som trea. Skulle han komma till spets så kan han säkert ge Propulsion en match om segern.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!