Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Varningen: ”Känner mig inte slagen här”

Foto: JESPER HAMMARLUND / TR Media

V75-tåget rullar vidare till Värmland och Färjestad under lördagen.

Expressen har som vanligt gjort mängder med intervjuer.

Vi lyfter fram två lågprocentare och en betrodd som det låter uppåt på.

ANNONS: Köp en andel i Expressens Premiumsystem

Stall Robert Bergh nöjer sig med två deltagare på veckans kupong men rapporterna går i dur inför lördagens V75-starter.

– Jag trodde mycket på Crazy First Love (V75-4) senast men han behövde det loppet i kroppen också. Han har tryckts lite hårdare i jobben under veckan och kommer han till ledningen tror jag han leder sitt lopp länge. Det blir barfota nu, säger talesmannen Oskar Florhed i stallet.

I den avslutande avdelningen har man ytterligare en starthäst.

– Reddington (V75-7) fick äntligen utdelning senast och formen är bra. Hästen tål nog ett offensivt upplägg och 2 640 meter är ingen nackdel i varje fall. Reddington borde kunna vara bland de tre trots startspåret och det blir inga ändringar, säger Oskar Florhed om outsidern som bara är streckad på sex procent i nuläget.

Ännu lägre spelprocent är det på Gaylord Am (V75-5) som Anders Eriksson reser en bra bit med för att slåss om framgång på rikstoton.

– Det blev inget lopp senast och det är bara att glömma den starten. Han har nog samma form som tidigare och jag hoppas att det kan lösa sig bättre nu, vi har en bra startrygg i alla fall. Det är några bra emot men jag känner mig inte slagen på förhand. Eventuellt blir det barfota runt om och rycktussar för första gången för honom, berättar Anders Eriksson.

ANNONS: Spela med Expressens experter

ANNONS: Expressen Premium

ANNONS: Expressen PW

ANNONS: Expressen Live