Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Varningen: ”Distansen är ingen nackdel”

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD/IBL

Det är stora pengar i potten i samband med Spring Race-finalen på Romme. 

Sent omsider har Expressen fått info om Katja Melkkos spännande trio på kupongen. 

En av hennes hästar är ju även spik på Podcast-systemet denna vecka och det handlar om 13 Love No Pain (V75-2).

– Love No Pain har gått fint varje gång på sistone och håller formen. Hästen ska köras avvaktande igen men hon är speedig och kan segerstrida med lite klaff, säger Janne Soronen i stallet.

Nästa häst ut blir 8 Mas Capacity (V75-6) som reparerade en galopp på strålande sätt senast. Trots bra form är han väldigt lite streckad, mest beroende på spår åtta bakom bilen.

– Ja, han gick strålande efter galopp senast. Det var faktiskt nära att Jorma gav upp loppet. Formen är bra och han kan mycket väl vinna men det är inget spikbud från det här utgångsläget, säger Janne Soronen i stallet.

Avslutningsvis ska fjolårets Elitloppsdeltagare 3 Elian Web (V75-7) ut i Gulddivisionen från ett fint läge.

– Vi var nöjda med hästen senast och han har känts kanonfin i träningen inför den här uppgiften. Distansen är ingen nackdel och jag har en känsla att Elian Web kan leda hela vägen om loppet blir normalt kört. Nu ska han lättas i balansen, vilket är optimalt och hästen ska passas, avslutar Janne Soronen.


ANNONS: Köp din andel i Redaktionens stora system här