Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Var hemlös – vann 1,8 miljoner kronor

Foto: HENRIK ISAKSSON / IBL

Skrällarna avlöste varandra i onsdagens V86-omgång.

Då kunde en man i södra Sverige kassera ut 1,8 miljoner kronor efter att ha satt samtliga åtta rätt på lappen.

– När man vet min bakgrund så blir det lite extra speciellt, säger mannen, som tidigare levt som hemlös, kriminell och med missbruk, till Trav365.

Endast fyra system lyckades pricka rätt rad på V86 i onsdags.

Framförallt var det superskrällarna Down Town Girl i V86-5 och Keely Queen Er i V86-7 som sabbade för majoriteten av spelarna då de var streckade på två respektive sju procent.

Det blev i stället en man från södra Sveriges stora lycka.

Mannen, som är i övre medelåldern, hade spelat ett system för 100 kronor och fick duktigt betalt: 1 837 222 kronor.

– Jag hade ingen aning om att jag vunnit, jag brukar kolla mina rader på morgonen dagen efter. Men nu hann Hans G före. Jag trodde att det var någon som skojade med mig och bad honom dra åt helvete, sedan kastade jag på luren. Men efter en stund loggade jag ändå in på mitt ATG-konto och såg att det stämde. Det är helt ofattbart, berättar den anonyma mannen för Trav365.

”Då blir det extra speciellt”

Mannen berättar att han tidigare i livet levt som hemlös, kriminell och med ett missbruk, men att han sedan flera år lever ett ordnat liv.

– När man vet min bakgrund så blir det lite extra speciellt. Jag har missbrukat i 27 år, levde som hemlös i fyra år och suttit inspärrad i många år och levt med den kriminella livsstilen. Men sedan 26 år har jag levt annorlunda utan drogerna. Det började med att jag kom in på en behandling och i samband med det träffade rätt människa. Men ekonomin har ändå varit trasslig så vinsten kommer som en skänk från ovan, berättar han.

Mannen berättar att han ska ge sin dotter en ansenlig summa av vinsten och även köpa en lägenhet.