Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

V86 tips: Spiken och skrällen inför omgången

Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

Behöver du hjälp på traven inför onsdagens V86-tävlingar. 

Här bjuder experten Eskil Hellberg på ett par drag inför omgången. 

ANNONS: Köp din andel i Premiumsystemet 

EN TROLIG SPIK

V86-7: 5 Woodbury Wine

Johan Untersteiners häst är mycket kvick ut och kommer att springa snabbt i sommar över kort distans. Det blir barfota runt om och hon har bra segerchans.

ETT ROLIGT DRAG 

V86-1: 10 Durello

Kommer från finfin insats och är en jättebra travare. Han har kapacitet att segerstrida i V86-inledningen om han kliver i väg vettigt från start.

TVÅ RELEVANTA INTERVJUER 

V86-5: 8 Moses 

– Han var bättre än förväntat i årsdebuten men senast klarade hästen inte voltstart. De är nöjda med Moses i träningen och formen bra. Autostart är en fördel och förutom jänkarvagn blir det inga ändringar, säger Håkan K Persson.

V86-6: 9 Greta Sisu 

– Hon hade en bra vinter och jag har kunnat träna som önskat. Hästen var fin senast även om loppet kördes på ett passande sätt för henne. Spåret spelar inte så stor roll då hon är en slowstarter och hamnar en bit ner oavsett. Det blir barfota igen och det känns som att hon är nära toppformen. Jag ser Crashed Eggs som värsta hotet men tror på en bra chans. Greta Sisu måste gå med vanlig vagn, säger Roni Paldan.

ANNONS: Köp din andel i Expressen chans

TVÅ HETA ÄNDRINGAR 

V86-3: Första jänkarvagn för 7 Ready Häggenäs.

V86-4: 4 Beawinner och 5 Southwind Boko ska gå med rycktussar.