Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

V75: Våra andelar släpps på fasta tider

Efterfrågan på andelar till Expressens båda expertsystem på V75-travet är fortsatt hög.

Därför släpps andelarna till försäljning på fasta tider numera.

Torsdagar klockan 15.00 och lördagar strax efter klockan 15.00 - efter att Expressens livebevakning dragit igång - är tiderna som oftast gäller.

Men fortfarande gäller det att vara på alerten, det går undan i svängarna.

Expressens expertsystem på V75 har på kort tid blivit omåttligt populära. Och det är på sajten ATG Tillsammans allt börjar.

För att bli en i laget eller lagen - och ha en chans att komma över de åtråvärda andelarna - registrerar du dig enklast på länkarna nedan. Att gå med är kostnadsfritt och varje medlem väljer själv när den vill vara med och spela.

En nyhet är dessutom att vi infört fasta tider när andelarna släpps till försäljning, eftersom det fortfarande är först till kvarn som gäller.

Omkring 50 kronor per andel

I dag har Expressen två olika andelssystem, där en andel kostar runt 50 kronor:

1) Podcasten Systemet

Här släpps andelarna till försäljning torsdagar klockan 15.00. Systemet är ett resultat av tre av våra travexperters bästa idéer som presenteras i podcasten, och varje medlem som köper en andel har 1/40-del av systemet.

2) Expressens stora LIVE-system

Ett andelsspel modell större som hänger ihop med Expressens livebevakning av V75-tävlingarna. Andelarna till LIVE-systemet släpps fem minuter efter det att livebevakningen dragit igång, som regel lördagar klockan 15.00.

LIVE-systemet konstrueras av den expert som tjänstgör men bygger på V75-redaktionens samlade arbete under hela veckan. LIVE-systemet går för de stora vinsterna men är beredd att dela dem med många, eftersom varje andel har 1/400-del av systemet.

Lycka till!

 

Av SportExpressen

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!