V75: Våra andelar släpps på fasta tider

Publicerad

Efterfrågan på andelar till Expressens båda expertsystem på V75-travet är fortsatt hög.

Därför släpps andelarna till försäljning på fasta tider numera.

Torsdagar klockan 15.00 och lördagar strax efter klockan 15.00 - efter att Expressens livebevakning dragit igång - är tiderna som oftast gäller.

Men fortfarande gäller det att vara på alerten, det går undan i svängarna.

Expressens expertsystem på V75 har på kort tid blivit omåttligt populära. Och det är på sajten ATG Tillsammans allt börjar.

För att bli en i laget eller lagen - och ha en chans att komma över de åtråvärda andelarna - registrerar du dig enklast på länkarna nedan. Att gå med är kostnadsfritt och varje medlem väljer själv när den vill vara med och spela.

En nyhet är dessutom att vi infört fasta tider när andelarna släpps till försäljning, eftersom det fortfarande är först till kvarn som gäller.

Omkring 50 kronor per andel

I dag har Expressen två olika andelssystem, där en andel kostar runt 50 kronor:

1) Podcasten Systemet

Här släpps andelarna till försäljning torsdagar klockan 15.00. Systemet är ett resultat av tre av våra travexperters bästa idéer som presenteras i podcasten, och varje medlem som köper en andel har 1/40-del av systemet.

2) Expressens stora LIVE-system

Ett andelsspel modell större som hänger ihop med Expressens livebevakning av V75-tävlingarna. Andelarna till LIVE-systemet släpps fem minuter efter det att livebevakningen dragit igång, som regel lördagar klockan 15.00.

LIVE-systemet konstrueras av den expert som tjänstgör men bygger på V75-redaktionens samlade arbete under hela veckan. LIVE-systemet går för de stora vinsterna men är beredd att dela dem med många, eftersom varje andel har 1/400-del av systemet.

Lycka till!

 

Av SportExpressen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag