Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

V75-tips: Tidiga tips inför omgången 25 mars

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Solvalla. 

V75-1

7 King of Everything har imponerat i försöken men från spår långt ute på vingen kan han leva farligt den här gången. 4 Unique Creation var ursäktad av läget senast och man har haft det här loppet i sikte ett tag. Mitt val från ett bra läge. 1 Borups Victory och 5 Eros Zola räknas tidigt.

V75-2

De bästa hästarna börjar från svåra lägen. 12 Judge D. har ju imponerat stort men det är inte enkelt att vinna en V75-final från spår tolv. 7 Frankie Godiva har spår långt ute på vingen men är rejäl. 3 S.G.Mistral och 6 Diamant Vendil är två outsiders man kan se upp med.

V75-3

Ett härligt fyraåringslopp piggar upp omgången sportsligt. Årsdebuterande 5 Bedazzled Sox var bra hela fjolåret och är säkert väl förberedd. Snackhästen 11 Tetrick Wania galopperade senast och jagar revansch här. 1 Ante la Roque är kapabel och har läget.

V75-4

Här kanske man klarar sig långt med två streck. 6 Athena Face står bra inne i loppet jämfört med försöket som hon vann från tillägg. Springspår och Kihlström i sulkyn är också plustecken. 10 Fabulous Pellini var strålande vid segern näst senast och möter enbart ston nu.

V75-5

4 Chapuy dyker nog till spets i vanlig ordning när man har ett bra spår. Men det är tuffare emot nu än senast. Den som får bästa loppet av 6 Ultion Face och 7 Ferrari Sisu kan vara vinnaren. 9 Four Guys Dream har ett passande läge då han är vass med lopp på rulle.

V75-6

5 Bugatti Hall har ett bättre läge än i de senaste starterna och känns spontant som det givna förstastrecket, kanske rentav ett spikförslag? 2 Dynamite Sensation och 6 Boli You S.M. är båda formstarka och utmanar. 8 Marabou Brodda känns lite bortlottad nu.

V75-7

2 Bottnas Idol är ingen bluff vilket han visat flertalet gånger och läget kunde inte bli så mycket bättre. De värsta hoten är tveklöst 11 High On Pepper och 12 Castor the Star men lägena kan ställa till det för båda, Ett skrällbud kan Jörgen S Erikssons 6 Ready Doc vara.