Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

V75-tips gav läsarna ett femsiffrigt belopp

Det var nära – så väldigt nära – att det blev miljonsuccé för Expressens Stora Live-system under lördagen.

I stället blev det sex rätt och 313 andelsköpare fick dela på 55 404 kronor. 

– Livesystemen har varit framgångsrika på sistone och jag, Jonas Noreen och Fredrik Edholm kommer göra allt för att trenden ska hålla i sig, säger Eskil Hellberg.

Jackpottomgången på V75 under lördagen var rejält svårlöst. Endast två system fixade sju rätt – och för detta belönades de med drygt 21miljoner kronor.

Robert Lindblom och hans Tillsammans-gäng satte sjuan med hjälp av "poor man-system". 

Och Tommy Hansson, 65, som slängde in ett system för 108 kronor strax före spelstopp. 

Ett system som var mycket nära sju rätt var Expressens Stora Livesystem – som i stället gav 55 404 kronor i vinst, efter sex rätt. Systemet görs i samband med livebevakningen varje lördag – den här gången var det Eskil Hellberg som höll i spakarna.

– Jag tyckte att ett par av loppen var vidöppna och bestämde mig tidigt att helgardera första och sista, säger Eskil Hellberg. 

"Såg ut att gå mot segern"

Systemet åkte på att Stricker blev tvåa i fjärde avdelningen.

– Stricker såg ut att gå mot segern men i och med speeden han la runt sista sväng fick han mjölksyra och travet tappades. Synd och han var bara knappt slagen, säger Eskil Hellberg.

– Värdet hade varit 108 000 kronor med honom efter fyra lopp. Uppskattningsvis får vi en bra bit över miljonen om han håller undan till seger, fortsätter han. 

"Vi kommer göra allt"

Redan på onsdag – och sedan på lördag – finns chansen att spela med SportExpressens experter igen. På onsdagen är det V86 på Bergsåker och Solvalla och Jonas Noreen står för tipsen. 

– Livesystemen har varit framgångsrika på sistone och jag, Jonas Noreen och Fredrik Edholm kommer göra allt för att trenden ska hålla i sig, säger Eskil Hellberg.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!