Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

V75: Kan vinna redan i årsdebuten

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG
Foto: Malin Albinsson / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Bergsåker.

V75-1

4 Van Gogh Z.S. visade bra form vid segern senast och ska vara med i striden om han kommer i väg på ett bra sätt från spåra fyra i volten. 5 Algot Zonett har inte startat på ett tag men har grundkapacitet som räcker långt. 9 Dwayne Zet ska också tillhöra de mer betrodda i loppet.

V75-2

Årsdebuten för 3 Månlykke A.M. blir en av tävlingsdagens snackisar. Han brukar vara bra direkt och med tanke på läget ser det ut som en jättebra vinstchans. 9 Bellfaks har varit bra hela vintern och är kanske den som i första hand kan utmana, Övriga får svårt att slåss om segern.

V75-3

3 Disco Volante fick ett snällt lopp i lördags och hängde med förbättrat som trea. Bra läge igen och trivs på Bergsåker. Daniel Wäjerstens duo 5 Spickleback Face och 11 Esprit Sisu är tidiga bud. Årsdebuterande 4 Born Unicorn kan man inte heller räkna bort på förhand.

V75-4

8 Firefoot har radat upp segrar. Men från spår åtta är det inte enkelt att vinna och segerraden riskerar att bli bruten. 6 Denali Doc är i toppform och räcker långt på nytt. 10 Love You Sweden fick en tuff resa senast i V75, ska passas här. Och hur bra är egentligen 3 L.A.Boko?

V75-5

Femårige 11 Wolt och 12 Tangen Tore tillhör de bättre hästarna i fältet och trots dåliga lägen kan vinnaren finnas i den duon. 6 B.W.Billie besitter bra kapacitet men har tyvärr lite för lätt att galoppera. 4 Ängsbrage kan avsluta vasst om han får ett lopp på rulle.

V75-6

Markus B Svedberg har två bra hästar i 10 Hindenburg Am och 12 Fighter men spårlottningen kan göra det besvärligt. 7 O.K.Nalan har gått framåt med lopp i kroppen och ska passas. 1 Icon Mearas och 8 Strong Vacation kan också blanda sig i det hela. Vidöppet!

V75-7

11 Marre's Dreamboy har stångats mot bra hästar hela karriären och jag är inte främmande för att han kan vinna i årsdebuten. Distansen bekommer honom inte. 7 Bugatti Miles och 10 Perpetuate har vunnit på V75 förut och kan inte räknas bort. 5 Gazoline Mearas får bekänna färg i tuffare gäng nu.