Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

V64: Jag har ett vasst drag med bra form

Foto: OLLE SPORRONG

Gävletravet bjuder på en spännande jackpotomgång på V64 i kväll.

Sexrättspotten är förstärkt med 1 195 927 kronor och det finns förutsättningar för hög utdelning.

DAGENS BÄSTA

6 Baula (V64-3) kämpade godkänt från ledningen senast. Kort distans är ett plus och dessutom blir det både barfota runt om och jänkarvagn. Stoet har tidigare vunnit med Per Lennartsson och det är bra chans till ledning från start till mål.

DAGENS CHANSNING

1 Mr Ben Bishop (V64-2) har gjort flera fina insatser på sistone och vann senast trots grovjobb utvändigt utan rygg. Formen är bra och han räknas tidigt.

DAGENS AVSLAG

1 Antonio Tabac (V64-5) borde ha hållit bättre senast. Nu har han lopp i kroppen och spår ett över sprinterdistans är plusfaktorer men det är knappast någon toppform.

Daniel Redén om 9 Snowstorm Hanover i V64-5:

Hästen tränar faktiskt jäkligt bra för att vara han. Ibland har han haft en tendens att vara vrång här hemma, men nu känns han glad och löpvillig. Jag tror att en paus har gjort honom gott. Hästen kanske behöver lopp i kroppen, men det känns som att han har tagit ett steg under tävlingsuppehållet.”

Mattias Djuse om 6 Global Agency i V64-6:

Hästen har tränat bra i vinter och vi har väntat med årsdebuten för att han ska kunna gå barfota runt om. Han är inte tokvässad men flera av stallets hästar som varit liknande förberedda har svarat för bra insatser.”