Foto: Kanal75
 Foto: Kanal75

Utmana dina vänner – skapa en Guldliga

Publicerad

Vem kan mest om trav i kompisgänget eller på arbetsplatsen? 

Nu kan ni skapa en Guldliga och utmana varandra i Guldstallet. 

Klicka på länken för att sätta ihop ett stall och bjud in dina vänner. 

Så fort du har registrerat dig och köpt ett Guldstall kan du skapa en egen liga. När det är klart är det fritt fram att bjuda in och utmana dina vänner genom att dela en länk. 

Är de redan med i tävlingen kan de välja ett befintligt stall - om inte så funkar länken även som en inbjudan till Guldstallet och då får de börja med att ta ut ett stall och registrera sig.

Var med i flera ligor

Det går att vara med i flera ligor med samma stall eller välja att köpa fler stall och ha olika i varje liga.

På ”Din sida” finns också en chatt som endast är öppen för de som är med i respektive Guldliga. 

Så här gör du:

1. Registrera ett Guldstall.

2. Klicka på ”Skapa Guldliga”, namnge den och välj ditt Guldstall som ska ingå.

3. På ”Din Sida” finns en knapp som heter ”Länk för att bjuda in vänner”. Om du har flera ligor är det viktigt att du markerar rätt liga (den du avser att bjuda in till) innan du klickar på ”Länk för att bjuda in vänner”.

4. Kopiera och dela den unika länken till dina vänner via mejl eller på annat sätt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Skapa ditt eget travstall och tävla med sportens två- och fyrbenta stjärnor.
Gå med i Guldstallet i dag!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag