Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Utan felsteg ska han vinna V75-1

Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Örebro.

V75-1

11 Admiral As galopperade bort sig senast som storfavorit och det är väl bara att vänja sig att det kommer sådana dagar. Men utan felsteg har han visat att han är bra nog att runda till seger även från ett sådant här läge. Ett spikförslag i omgången.

V75-2

7 Prosecco har gått bra varenda gång och utvecklas hela tiden. Från ett springspår blir det nog ett offensivt upplägg och kommer han till är han med i segerstriden. 3 Majestic Up har ett bra läge och kan vara en rysare. 6 Fighter Simoni är segervan.

V75-3

Guldloppet ser jämnt ut på papperet. 11 Milliondollarrhyme drog ett bakspår men med minsta klaff kommer hans avslutning att bita bra i den här omgivningen. 3 Click Bait har ett för honom perfekt läge. Och 5 Wild Love har visat uppåtform igen.

V75-4

Mycket svårt. 12 Princess Kloster räds inte motståndet och får hon en lyckad start från springspåret på tillägg man kan nå en bra position och då är hon intressant. På startvolten har 3 Golden Opportunity visat kalasform. Formen på 10 Eight Hour?

V75-5

1 Restless Heart och 4 Darah Bibo är tidiga på sina fina lägen. 5 Georgia Man har vunnit sju lopp under året och kommer med dokumenterad form. 11 Svecak Palema var uppåt igen senast efter några plumpar. Hon har kapacitet att runda samtliga.

V75-6

12 Eros Zola har radat upp segrar för Flemming Jensen och lång distans ska inte vara något problem. Min vinnare trots spåret. 9 Condior får börja från bakspår nu men ska nog inte räknas bort trots det. 4 Great Winner har vass form och är en luring.

V75-7

2 Hannibal Face var oerhört bra senast och är han lika fin på lördag så är det en bra favorit. Dante Kolgjini verkar ha extra bra hand med hästen. 5 Hipster Am och 12 Vice Versa Diamant kan vara två garderingsbud, den senare behöver dock tempohjälp.