Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Uppgiften ser ut att vara passande"

Foto: LARS JAKOBSSON / KANAL 75

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är JONAS NOREENS tidiga tankar inför V75 på Momarken den 17 mars. 

V75-1: 

4 Broadway Appolo är snabb bakom bilen och röd kusk kommer att ladda rejält för täten. Lyckas den taktiken borde hästen vara med i striden. 1 Clemenza Am har ett bra läge men är inte någon raket, även om han spetsade från samma läge på Momarken förra året. 2 Evil Enok M.E. spurtvass!

V75-2: 

2 Zola Grand Cru på väg uppåt i form. Väldigt gynnad av att kunna tävla barfota runt  om. Men att bedöma det redan nu är väl lika enkelt som att förutspå nästa Lottorad… 5 Raise Broline har ett lopp i kroppen och ska passas. 10 Patricia Hastrup är härdad och bäst inne i loppet.

V75-3: 

Ett öppet lopp vid första anblicken, här gäller det att plugga under veckan. 2 Velasquez Gar är snabb för klassen och borde kunna vara aktuell. 6 Floris Baldwin vann enkelt senast och kommer nu med tre raka triumfer. 5 Manofthematch nu med en viss Björn Goop…

V75-4: 

Kallblod spridda över tre volter väntar i V75-4. Det här verkar vara ett öppet lopp men vi såg ju 3 Lille Jim på Solvalla senast. Spurtade bäst då, men nu kör tränaren igen ska noteras. 4 Lykkje Borka är säkert het om hon travar hela vägen. 15 Myr Faksen radar segrar, andra förutsättningar nu.

V75-5: 

4 Farouk B.R. tog emot ett par snytingar under vägen senast, men kunde ändå ha mod och ork kvar för att gå undan. Det var en imponerande insats och det här ser passande ut på pappret. 12 Code Bon har ett svårt läge men det här här är nog ingen bluff. Får hoppas på tempo.

V75-6: 

10 Sir Ratzeputz har förvisso spår tio över kort distans. Men Björn Goop lär få fin snurr på hästen och det bör vara en hyfsad segerchans, spåroturen till trots. 2 B.B.S.Sugarlight siktar på ledningen och får han fuska bort en bit är han säkert med i striden. 6 Quick Fix med lopp i kroppen.

V75-7: 

4 Pastore Bob var läcker då han spetsvann på V75 senast. Formen är fortsatt i stigande och distansen ställer ju inte heller till det. 10 Antonio Trot är stark och trivs ypperligt med skorna på. Kan krossa allt. 6 Rushmore Face är kapabel även han och ska nog streckas.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!