Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppåtform på mitt skrälldrag i V75-6

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG
Foto: LJ / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Gävle.

V75-1

11 Devs Definitif har knallform men läget gör att en gardering kan vara på sin plats. 5 Iceland Radio är en luring om hon klarar spåret i voltstart. Duon 7 Anchor Man och 8 Arch Lane ska också räknas.

V75-2

Två norska hästar ser hetast ut vid första anblicken. 14 Nårje har övertygat vid segrar i Sverige tidigare och är farlig trots läget. Men 9 Gomnes Faks kan bli en väldigt tuff motståndare. Han har radat upp segrar på slutet.

V75-3

I Gulddivisionen har 3 Milligan's School fått ett bra läge och är aktuell om han löper upp till sitt bästa. 7 Global Adventure gör sällan ett dåligt lopp men skor på hovarna är ett ? 12 Spickleback Face ska kunna bättre än i de senaste starterna.

V75-4

13 Carry Cash är en tuff dam som inte missgynnas av den långa distansen. Kliver hon i väg bra från femtespåret ska det vara en fin segerchans igen. 8 Global Benefit med lopp i kroppen är en luring, 10 Crashed Eggs kan nog runda många.

V75-5

4 Billy Idol och 7 Rocket Man är bra hästar som vet vart mållinjen ligger och båda ska räknas tidigt i det här sprinterloppet. 2 No Limit Express kan säkert rekordsänka en bit. 12 Prometheus är bra men läget är dock ett stort minus.

V75-6

4 Bitcoin d'Arc har pausat länge men han har överkapacitet för klassen och Timo Nurmos hästar brukar ju inte behöva lopp i kroppen. 8 Hefner Am och segervan 11 Ilos Sansibar är två utmanare. 3 Borups Tornado har uppåtform. Skräll?

V75-7

10 Eddy West har visat att han fungerar med skor också och med minsta lilla klaff kan han spurta ner samtliga. 6 Morotai Degato är härdad i klassen och är bättre än raden. Duon 3 Dats So Cool och 9 Indy Lane är inte heller chanslösa.