Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppåt på favoriten: ”Barfota hade bra effekt”

Lucifer Lane.
Foto: Lars Jakobsson/TR Media

Åmål tar hand om kvällens V86-tävlingar och spelstopp är 19.20.

Här kan ni ta del av ett spikbud, ett drag, relevanta intervjuer och heta ändringar.

ANNONS: Här kan du köpa en andel i Premiumsystemet

EN TROLIG SPIK

V86-2: 12 Reddington

Återkommer efter uppehåll och gör intressant debut hos Robert Bergh. Hästen har bra kapacitet och möter passande motstånd. Med offensivt upplägg har han bra segerchans i den andra avdelningen.

ETT ROLIGT DRAG

V86-3: 1 Thai Daenerys

Höll okej från ledningen senast och gynnas av att bara möta ston. Hon är kvick ut och kan segerstrida både från spets och med ryggresa.

TVÅ RELEVANTA INTERVJUER

V86-1: 1 Hera Sisu 

– Hon har haft ett litet uppehåll men har kunnat träna på hela tiden. Hon har spetsat från spår ett tidigare och det är gynnsamt att sitta i ledningen eller rygg på ledaren i Åmål. Jag har lite planer på att köra barfota runt om den här gången men påpekar att det inte är helt bestämt ännu. På läget kan Hera Sisu dyka upp långt framme, säger Eric Martinsson.

V86-8: 4 Lucifer Lane 

– Han var riktigt bra på Jägersro senast. Barfota runt om hade bra effekt och det blir samma balans den här gången. Han fick stå över ett jobb på grund av vädret efter det men kändes fin i ett jobb i fredags och jag hoppas att formen ska vara lika fin som senast. Han är ojämnt startsnabb men det skulle vara en fördel om han kunde hamna före Heart of Steel som ser ut att vara värst emot, säger Thomas L Nilsson.

TVÅ HETA ÄNDRINGAR 

V86-6: Det vankas barfota runt om för både 3 Final Whistle och 4 Cena. 

V86-3: 1 Thai Daenerys ska gå med ryckhuva för första gången.

■■■

ANNONS: Köp en andel i Expressens Livesystem  

ANNONS: Köp en andel i Expressen stora system