Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Untersteiners: Infon och getingbetygen

Foto: Mia Törnberg / Trav & Galoppronden

Tv-programmet Untersteiners inför V86 utgår den här veckan.

Men getingbetygen och kommentarer får ni ändå!

Håll till godo.

V86-1

1 Get Ready On Tour har gjort det bra länge och min häst är snabb från start. Från ett perfekt utgångsläge tror jag att vi är med i den främre träffen, säger Peter Untersteiner. 

Getingbetyg:

Utrustning: Jänkarvagn, halvstängt huvudlag, barfota

V86-3

6 True Devotion hon var nära att kvala in till Derbystoet och gjorde ett bra lopp även senast. Hon kan öppna bra och jag hoppas och tror att hon kommer göra ett bra lopp igen. Hon är inte borta, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

Utrustning: Vanlig vagn, öppet huvudlag, barfota.

V86-6

3 Lucky Babe har aldrig vunnit för mig men gick bra senast och gör oftast bra dagsverken, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

Utrustning: Jänkarvagn, norskt huvudlag, barfota.

V86-7

2 Marcello Wibb har bra förutsättningar och är snabb från början. Han har vunnit V75 från ledningen och jag är intresserad av att köra i spets om vi kommer dit. Han verkar bra i jobben och måste räknas tidigt, säger Johan Untersteiner.

Getingbetyg:

Utrustning: Jänkarvagn, norskt huvudlag, barfota.

4 Ilona Håleryd visade lite uppåtform senast och trivs bäst när det blir tempo på loppen. Hon vinner dock sällan numera, säger Peter Untersteiner

Getingbetyg:

Utrustning: Jänkarvagn, halvstängt huvudlag, barfota fram.

5 Julia Af Solnäs fick vandra utvändigt ledaren mot elitston senast och orkade inte den sista biten. Hon är i bra form och gick rejält vid vinsterna och kan öppna raskt bakom bilen, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

Utrustning: Vanlig vagn, öppet huvudlag, skor.

8 Magic Happens är i riktigt bra form. Han blev hängandes i spåren senast och fick backa ned i kön och loppet är bara att glömma. Han är inte speciellt startsnabb och lär hamna bland de sista från det här spåret. Han kommer säkert leverera en bra insats men det blir svårt att vinna , säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

Utrustning: Jänkarvagn, norskt huvudlag, barfota fram.