Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Untersteiners: Infon och getingbetygen

Foto: Mia Törnberg / Trav & Galoppronden

Tv-programmet Untersteiners inför V86 utgår den här veckan.

Men getingbetygen och kommentarer får ni ändå!

Håll till godo.

V86-3

1 Superbopp E.T var trea senast och kämpar så bra han kan, men han räcker inte riktigt till. Han är medium den första biten. Han tävlar utan skor igen säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

Utrustning: Vanlig vagn, murphy, barfota.

V86-5

1 Amusment är inte snabb ut, men borde få en fin position från det här spåret. Hon gör bra dagsverken i loppen utan att ha det där lilla extra, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

Utrustning: Vanlig vagn, helstängt, BF

8 Queen Neo har tre lopp i kroppen efter långt uppehåll och är i bra form. Hon satt fast med sparade krafter senast och håller sin fina form, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

Utrustning: Vanlig vagn, öppet huvudlag, skor

V86-7

5 Magic Heart är väldigt trög av sig i loppen och ser tidigt slagen ut. Men hon har gått bra sista 100 i de senaste loppen. Täta starter kan vara en fördel för den typen av häst. Vi testade blinkers på henne för första gången senast och fortsätter med det, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

Utrustning: Jänkarvagn, blinkers, barfota fram.

11 Ottens Flamma gjorde sitt bästa lopp i karriären i uttagningarna till Derbystoet senast. Hon har tagit loppet bra och jag hoppas att det klaffar lite från det här spåret, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

Utrustning: Jänkarvagn, norskt huvudlag , barfota fram.

V86-8

4 Stonewashd Diamant är ett bra sto. Hon gick bra senast efter ett tufft mellanvarv och hon är bra i ordning. Ultimaluna Grif är bra men  Stonewashd Diamant är inte chanslös, säger Peter Untersteiner.  

Getingbetyg:

Utrustning: Jänkarvagn, helstängt huvudlag, barfota