Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Untersteiners: Infon och getingbetygen

Tv-programmet Untersteiners inför V75 utgår den här veckan.

Men getingbetygen och kommentarer från Peter och Johan Untersteiner får ni ändå! 

Håll till godo. 

V75-2

7 Sandsjöns Enzo gick bra senast. Staro Mcmillan vann och de som var tvåa och trea gick invändigt, medan min gick i spåren med skor på hovarna. Precis som i försöket kommer  han att tävla barfota och köras i jänkarvagn och med ett norskt huvudlag. Han är bara medel från början men är rejäl till slut, säger Johan Untersteiner.

Getingbetyg:

12 Look Håleryd var mycket positiv vid segern på Solvalla och vi tävlar med samma utrustning som senast , barfota, jänkarvagn och helstängt huvudlag. Formen är på topp men från det här spåret behöver vi mycket tur, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:  

V75-5

3 Randermar R.D. var strålande bra vid segern senast och var inte tom i mål. Han är rätt snabb från början och spåret passar perfekt. Vi kör med samma utrustning som senast förutom att vi hänger på en jänkarvagn, vilket är första gången. Jag är nöjd med min häst och tror på en bra insats, men vi möter en väldigt bra häst i 9 Zalie Gar, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

V75-6

4 Guzz Mearas har varit bra i varenda start och gick 1.12-tid försöket och det var hans femte start. Han har tagit loppet bra och är cool och trygg. Förmodligen kommer vi att plocka av skorna, men jag vill vänta med beslutet tills efter värmningen. Han gick med rycktussar senast men dessa rycktes aldrig och utrustas med dessa igen, säger Johan Untersteiner.

Getingbetyg: