Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Untersteiners: Infon och getingbetygen

Tv-programmet Untersteiners inför V86 utgår den här veckan.

Men getingbetygen och kommentarer från Peter Untersteiner får ni ändå! 

Håll till godo. 

V86-1

4 Very Many Legs har gjort bra lopp hela tiden även när hon blev femma i de första starterna hos oss. Hon är en väldigt fin travare och jag är nöjd med läget och tycker att hon ska räknas, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

V86-2

8 Ottens Flamma testade vi barfota senast men det fungerade inte. Vi kör med skor den här gången. Hon känns bra men fick ett väldigt svårt läge, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

V86-5

1 Amazing Sensation har vunnit tre raka segrar och varit bra. Jag vet inte hur snabbt hon kan öppna bakom bilen men om vi håller upp ledningen är det en bra chans. Amazing Sensation är min bästa chans i omgången, säger Peter Untersteiner.

 Getingbetyg:

V86-7

1 Poet Broline var inte kurant i den senaste starten och galopperade i sista sväng. Han känns fin i lugna jobb efteråt och fick äntligen ett bra spår. Kusken får sätta allt på ett kort och ladda vad som går bakom bilen, säger, Peter Untersteiner.

Getingbetyg:

11 Justice Ås drar vänsterbak och borde fungera bra i Åmål. Det var synd att vi fick ett dåligt läge men vi får göra det bästa av situationen. Justice  Ås känns fin i jobben, säger Peter Untersteiner.

 Getingbetyg:

V86-8

Jag körde fel med 2 Silent Hill senast annars hade vi varit tvåa. Han känns som han ska i jobben och spåret blev bra. Jag tror att han kommer göra en bra insats, säger Peter Untersteiner.

Getingbetyg: