Untersteiners: Infon och getingbetygen

Publicerad

Tv-programmet Untersteiners inför V75 utgår den här veckan.

Men getingbetygen, kommentarerna och utrustningsinformationen får ni ändå! 

Håll till godo. 

V75-2

13 Swish Lane:

– Swish Lane har varit jättefin på sistone och sköter jobben bra. Spår 13 är inte så tokigt och hon tål att göra mycket själv.Hon har tidigare rest utan problem och jag tror att hon klarar övernattningen bra. Jag räknar med att vara med i striden.

Utrustning: Vanlig vagn, öppet huvudlag och barfota.

V75-6

2 Poet Broline:

– Han var positiv i årsdebuten och har tagit comebacken bra. Jag är nöjd med spåret och får han rygg på Twister Bi kan vi bli tvåa. Han hade helstängt huvudlag senast. Den här gången blir det murphybländare eftersom han sprang och bröt lite senast.

Utrustning: Jänkarvagn, murphy och barfota.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag