Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Två starka spikar ska leda vägen

De betrodda hästarna dominerade förra veckan och det innebär att vi har en ny jackpott att se fram emot.

Vi har funnit två starka spikar. Och då menar vi Karl-Alfred-starka!

Kash Brodda har sett bra ut på slutet och vi är inne på att hon bara är bäst igen. Victory Kåsgård var tapper på Åby – snabb revansch vore fint.

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1

V86 – del 2

Bästa spikarna

V86-7: 9 Kash Brodda

 Peter Untersteiners fina sto står än så länge billigt inne i klassen. Har varit fin på slutet och det låter som att hon kommer att vara lika bra nu. Motstånd finns men det är väl inte det hårdaste loppet som körts i klassen. Vi räknar med att Kash Brodda körs offensivt om det krävs och hon bör vara bara bäst – även från dödens om det skulle behövas. En trygg jackpott-spik att bygga kring. 

V86-4: 5 Victory Kåsgård

 Kommer från en stark insats på topptid, även om han ”bara” kom trea då. Med den genomköraren kan han vara ännu bättre nu och mot passande motstånd ska chansen vara god. Erik Adielsson känner till hästens egenskaper och lär köra därefter. Står också bra inne på pengarna och vi singlar.

Spetsdragen

V86-3: 4 Gaya di Quattro

 Det är klart att galopperna stör en aning men håller sig hästen till trav kan det bli en bra start och därmed bära av till spets. Fart finns för att hålla undan sedan och det är ett av flera bud i loppet.

V86-5: 3 Mitos Gold

 Fungerar även med rygglopp, men verkar göra sina klart bästa lopp i ledningen. Kommer att lättas i balansen till detta och väl från täten blir han inte så lätt att besegra.

Skrällbuden

V86-5: 5 A Delicious One

 Är lite svår att sätta in i sammanhanget men formen går det verkligen inte att klaga på. Hästen fick chansen sent senast men sköt till rejält! Kan mycket väl speeda ner alla här.

V86-6: 12 Tom Tom Del Sauro

 Är en kapabel sort som kommer att gå med ny balans nu. Skulle han fungera i travet är vi inte främmande för att han kan vara bäst även om det är tal om ett riktigt surt spår.

Tänk på att...

V86-4: 1 Klöver All Over

 Öppnar väldigt snabbt från start och han brukar ta hand om ledningen. Möter några tuffa men skulle dessa ha en sämre dag kan det mycket väl hålla.

V86-8: 2 Mitica

 Återkommer efter en träningsperiod och som det låter från stallet tränar hon med plus i kanten. Ska passas direkt.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!