Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4-profilens nya succé – på semestern i Spanien

Foto: TR Media
Foto: KANAL 75

Programledaren Per Skoglund fortsätter att göra succé som travtippare. 

I helgen drog TV4-profilen in över en miljon kronor. 

– Det är ju otroligt roligt, säger han. 

När V75 Direkt sändes i helgen var det utan den ordinarie programledaren Per Skoglund i studion. 

Skoglund befinner sig i stället på semester i Spanien tillsammans med frun Paula och sonen Ossian, där han trots ledighet återigen visade prov på sina stora travkunskaper. 

Sommaren 2018 spelade TV4-profilen in två miljonvinster på V75 inom loppet av någon månad, och under helgen slog han till igen. 

”Det händer i princip aldrig” 

Utdelningen den här gången: 1 055 952 kronor. Vilket gav 2 640 kronor per andel till de totalt 400 personer som köpt in sig med en 50-lapp i systemet på ATG Tillsammans.  

– Det är ju otroligt roligt. Jag är stolt över att det är så många olika som vinner till en så låg insats. Dessutom är jag stolt över att folk på forumet, som är med varje vecka, är superglada och nöjda, säger Skoglund. 

Hur följde du loppen från Spanien? 

– Jag låg vid poolen och kollade på något lopp. Sedan eftersom det blev lite spännande på slutet gick vi upp på rummet och tittade på Dagens Dubbel (de två sista loppen på V75-spelet). 

Systemet stack dessutom ut lite extra eftersom det var helt utan spikar. 

– Det händer i princip aldrig. Kanske ett system av femhundra. 

”Kände med varje cell att det skulle bli fel” 

Sett till utdelningen kanske det inte behöver vara så dumt? 

– Jo… Normalt sett ska man ju ha två spikar. Så att man får lite potential i systemet och hävstång i de andra loppen. Men jag fick inte till det på något annat vis. Jag trodde jättemycket på Shorthanded Jag och jättemycket på Vikings Preacher (båda i V75-5). Sedan trodde jag jättemycket på båda Sorbet och Zenit Brick (båda i V75-6). 

– Jag ville inte sära på dem. Jag kände med varje cell att om jag spikar någon av dem blir det fel. Och att jag skulle grämt ihjäl mig om någon annan vinner. Så då fick det bli så den här gången. 

”Vill att det ska ge guldkant” 

Per Skoglund menar att han i vanliga fall brukar spika någon av de mindre betrodde hästarna. 

 – När folk är med och spelar för 50 kronor varje vecka tänker jag att de ska ge någon guldkant på tillvaron när vi vinner. Det gäller att vi vinner en hel del om det ska ge någonting. Därför spelar jag ofta system med lite lägre spelade hästar som spik. Jag vill att det ska kunna ge fem miljoner kronor, säger han. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!