Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4-profilen om succén: ”Hoppas man kan hjälpa”

Foto: TE / THOMAS ENGSTRÖM KANAL75
Foto: TR Media

För två veckor sedan drog hon in en storvinst på V75 i direktsändning. 

I helgen slog hon till med sju rätt igen. 

Nu berättar TV4-profilen Sandra Svensson om succén, och delger dessutom sina bästa drag inför helgen. 

– Man hoppas alltid att man kan hjälpa någon, säger hon. 

Sandra Svensson är en av Sveriges just nu hetaste travexperter. 

För ett par veckor sedan var hon expert i TV4:s travprogram V75 Direkt, och satte då sju rätt mitt under sändningen. 

En vinst som var hennes största som tippare. 

– Jag har satt några V75:or tidigare runt 100 - 200 tusen tidigare, men det här var helt klart den största, säger Sandra Svensson. 

Vad var nyckeln bakom vinsten? 

– När man jobbar har man ju verkligen arbetat fram sina idéer under veckan. Sedan  såg vi ju under sändningen att ingen på V4-spelet gick i ledningen. Då ändrade jag om. Det blev många bakspårshästar och inte den troliga ledaren, säger hon. 

”Man måste vara flexibel” 

Sandra Svensson fortsätter: 

– Då gick jag mycket på vilka som är starka. Vilka som orkar springa på banan. Sedan ska man alltid ha en otrolig tur. Det var verkligen en sådan omgång där jag inte hade vunnit om jag inte hade gått efter förutsättningarna på banan. Då hade jag aldrig fått några pengar. 

Sandra Svensson menar att en vanlig fallgrop på V75 är att man inte vågar ändra i sista stund, även om det i bland kan ta emot...

– Man måste vara flexibel. Även om det är svårt. I bland tänker man att man aldrig ska ändra i sista minuten, men när det var så solklart hur banan var blev man tvungen att ändra om, säger hon.  

Satte ”sjuan” för andra lördagen i rad

Det måste kännas extra bra att vinna när du står i sändningen? 

– Ja, det är jätteroligt. Man hoppas alltid att man kan hjälpa någon som hugger på någonting som man sagt och tycker att man gör det bra. 

Av bara farten satte hon dessutom sju rätt i lördags igen. 

– Man kommer in i flyt i vissa perioder. I bland går idéerna inte in, det bara fungerar inte. När man har flyt löser det sig på vägen, nu satte jag sjuan i helgen igen i lördags, då är det som att man gör det bara för att man är inne i ett sånt flyt, konstaterar hon. 

 

Sandra Svenssons bästa V75-idéer inför helgen

– Jag är svag för Västerbo Groisbois (V75-6), det är en häst som inte riktigt blir betrodd så där stenhårt, även om han vinner rätt ofta. Det är en sådan häst som man bara måste ha med. 

 

Erik Sting (V75-3) är jätteintressant i ”Guld” och spiken blir nog ändå Perfect Dynamite (V75-7) i sista avdelningen, han var grym senast. 

 

SKRÄLLDRAGET: 

 

– Det är Super Zantos (V75-6), den kommer nog inte vara så streckad från bakspår. Det är en sådan häst som fällt mig några gånger. Då har jag tänkt: ”Den där kan nog sätta nosen först”. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!