Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅNFoto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
 Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: ROGER VIKSTRÖMFoto: ROGER VIKSTRÖM
 Foto: ROGER VIKSTRÖM

TV4-profilen drog in miljonbelopp på V86

Publicerad

Per Skoglund satte åtta rätt på "V75-klubbens" andelssystem på V86 under onsdagen. 

Värdet med sjuor och sexor? 1 379 525 kronor.

– Det är otroligt snyggt alltså, säger TV4-experten Micke Nybrink i TV12. 

V86 under onsdagskvällen var riktigt svårlöst. Efter att de tre skrällarna Twist and Shout, Coffie U.N.G. och Raja Press vunnit tillsammans med ett par mer betrodda hästar återstod bara 11 system.

"Otroligt snyggt"

Ett av dessa var "V75-klubbens" andelssystem på Tillsammans. Och mannen bakom systemet var trav-ankaret i TV4 och Nyhetsmorgon-profilen. Per Skoglund. 

– Det är så otroligt snyggt alltså, att så många kan få vara med och vinna är ju helt otroligt. Men han har järnkoll den där mannen, kanske bäst koll av oss alla. Han är extremt kunnig, säger Micke Nybrink i TV12. 

193 personer var med på systemet och får alltså dela på 1 379 525 kronor. 

Hyllas på Tillsammans-sajten

På Tillsammans-lagets sida hyllas han av andelsköparna. 

"Otroligt bra gjort Per", skriver en person.

En annan skriver: "Mycket snyggt lirat Per!!"

En tredje skriver: "Grattis per och tack för den fina vinsten det här gjorde du fint".

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


2

3

Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag