Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tre raka förluster får räcka för världsstjärnan

Foto: TR Media / Travronden

LÖRDAG

Åby, 13 oktober

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.18 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1

V75 – del 2

 

LÄS MER: Vill du spela med SportExpressens travexperter? Häng med i ett andelsspel

 

BÄSTA SPIKARNA

V75-3: 5 Julio de Luxe

Sofia Adolfsson är landets montédrottning och vi tror att hon kan ta sin andra raka seger i SM. Julio de Luxe är en segervan herre som hade varit ifrån länge innan förlusten senast. Kommer säkert att vara ännu vassare den här gången och från ett bra läge är det en bra chans.

V75-5: 2 Cash Crowe

Förlorade senast men har en stigande formkurva och fick ett bättre läge än de värsta hoten. Hon känns som en mycket stark favorit i Sto-SM.

V75-7: 12 Readly Express

Prix d’Amerique-vinnaren kommer till start med tre raka förluster och det har aldrig hänt honom förut. Stallrapporterna går i dur och känslan är att han ska ha väldigt god chans att vinna trots att man lottades till ett tolftespår.

 

Vill du spela med Expressens experter? 

Redaktionens Lilla system (extern länk) 

Redaktionens Stora system (extern länk) 

Redaktionens Chanssystem (extern länk) 

 

SPETSDRAGEN

V75-1: 2 Xanthis Coktail

Med endast tre hästar på startvolten borde Örjan Kihlström kunna placera Xanthis Coktail i ledningen och i den positionen håller ekipaget emot länge.

V75-4: 1 Smokey Herman

Det blir svårt att ta en längd på Smokey Herman om han håller sig till rätt gångart och erfarne Oskar J Andersson är en bra tempobedömare. Får inte räknas bort!

SKRÄLLBUDEN

V75-1: 15 Explosive Merlot

Har lätt för att göra bort sig, men de gånger han sköter sig är han både snabb och stark. Han är helt klart en rysare även om han är bortvald av tränaren Robert Bergh.

V75-6: 1 Dugur

Har sett jättebra ut på sistone och har höjt sig en klass. Är inget spetsbud, men det kan bli ett hårt tempo i loppet och det kan göra så att Dugur kommer in i matchen.

TÄNK PÅ ATT ...

V75-1: 14 Aileron

Har mycket bra kapacitet. Men bakspår på tillägg är ett minus då han hittills gjort sina bästa lopp med tidig tätkänning och agerat lite trögare när han fått anfalla bakifrån.

V75-3: 3 Narold Vox

Blev diskad för trängning senast men var ändå positiv efter ganska lång vila. Hästen är härdad i högsta klassen och måste passas om man chansar med att gå emot favoriten Julio de Luxe.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!