Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Travtränare i otäck olycka: ”Jag som fick ta smällen”

Foto: Mikael Wikner / TR Bild
Foto: Lars Jakobsson / TR Media

Travtränaren Caroline Holm har varit med om en otäck bilolycka, det rapporterar facktidningen Travronden.  

– Jag har slangar överallt, påsar som hänger, och går på kraftig smärtstillande, säger hon till tidningen. 

Det var i samband med en utflykt som travtränaren Caroline Holm, som har Hagmyren som hemmabana, frontalkrockade med en annan bil. 

Det skriver Travronden, som också pratat med proffstränaren som just nu ligger på sjukhus i Hudiksvall. 

– Jag var med om en frontalkrock, men jag måste säga att det var otrolig tur inblandad. De i den andra bilen klarade sig bra, liksom den pojke jag var barnvakt till som satt i min bil. Det var jag som fick ta smällen, säger Caroline Holm till facktidningen. 

”Jag har slangar överallt” 

Vidare berättar Caroline Holm att hon bland annat genomgått en operation i magen. 

– Jag vet att de opererade magen, jag tror det var någonting med tarmarna, men jag är inte säker. Sedan hade jag hål i lungan, väldigt ont i ett knä och dessutom trodde jag att jag hade brutit foten, men det visade sig att den bara gått ur led. Jag har slangar överallt, påsar som hänger, och går på kraftig smärtstillande, men jag hade som sagt tur, säger hon till Travronden. 

Hoppas kunna åka hem i helgen

Hon minns inte särskilt mycket från olyckan. Men pojken som hon var barnvakt åt klarade sig bra. Från och med i helgen eller tidigt nästa vecka hoppas hon kunna sköta tillfrisknandet hemifrån. 

– Det sker nog inte inom de allra närmaste dagarna, men i de här tiderna märker man att sjukhusplatserna är väldigt få och de vill nog att jag ska sköta mitt tillfrisknande hemifrån så fort det går, vilket jag inte säger direkt nej till heller, säger hon till Travronden. 

SportExpressen har sökt Caroline Holm.