Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tränaren om favoriten: ”Det var inte tomt i mål”

Foto: MW / TR Media

Robert Dunder har favoriten i V64-avslutningen på Umåker i kväll.

Han var tidigare tränare i Umeå och numera har proffset Bergsåker som hemmabana.

Dagens bästa

2 Cristsal Medallion (V64-3) såg bra ut senast och nu är det flera plusfaktorer. Hon har lopp i kroppen, hästen möter bara ston och läget är betydligt bättre än senast. Hon har vettig chans att köra sig till spets men tål även att göra lite grovjobb.

Dagens avslag

6 Global Wannabe (V64-1) vann knappt från spets senast. Daniel Wäjersten har stallet i fin författning och blir ofta hårt betrodd men den här gången vankas svar i spetsstriden och då är Global Wannabe i fara.

Relevanta intervjuer

3 Fly Bird Fly (V64-3) har inte presterat så bra men hon brukar gå vettigt efter uppehåll. Nu är det lite nytt med autostart och bra spår. Min förhoppning är att hästen ska kunna öppna rejält men sedan blir det snällt upplägg och hon får visa lite mer innan jag vågar tro på henne, säger Robert Dunder.

5 Shut Up And Dance (V64-6) var fin senast och det var inte tomt i mål. Vi har passande spår och jag hoppas på vettig position. Sedan får vi se om det blir körning eller om jag måste gå fram tidigt, säger Robert Dunder.