Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Toppfin senast – det bör inte bli särskilt hårt i mål

Foto: TR Media / Travronden

LÖRDAG

Hagmyren, 15 september

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1

V75 – del 2

BÄSTA SPIKARNA

V75-1: 7 Västerbo Pokerface

Möter lite enklare motstånd den här gången jämfört med Derbykvalet senast. Var även duktig som tvåa på V75 näst senast och att formen sitter där är vi tämligen säkra på. Från ett springspår blir det sannolikt ett offensivt upplägg och fyraåringen borde ha en stor vinstchans.

V75-5: 3 Antonio Tabac

Här kan vi snacka om ett förvandlingsnummer. Oskar Kylin-Blom-träningen imponerade stort på Jägersro senast. Nu är det en kortare resa och ett bättre utgångsläge. Är han lika fin som senast så borde det inte bli särskilt hårt i mål när det skall avgöras till slut.

SPETSDRAGEN

V75-4: 2 T.B.’s Tröllgutt

Har ingen seger i raden men har ändå visat skaplig form. Här ser det ut att kunna bli ledningen och i den positionen ska han inte räknas bort i ett ganska öppet lopp. Kusken Erlend Rennesvik visade hög kuskform på Bjerke i söndags.

V75-6: 2 Volstead

Det är inte det lättaste att ta en längd på Charrua Forlan men innerspåret på Hagmyren kan vara lite lurigt och Volstead lär laddas. Vi baserar tipset på att han vinner spetskampen.

SKRÄLLBUDEN

V75-2: 6 Selma Töll

Stoet har fått ett vettigt läge och känslan är att hon är på gång. Det finns kunnande att skrälla om hon hamnar bra till från inre springspåret.

V75-3: 9 Lamino

Bakspår på kort distans förvisso. Men hästen gillar högt tempo och skulle öppningen bli lite för snabb för täthästarna finns chansen att överraska alla till slut.

V75-7: 1 Looking Superb

Svarade för en fin avslutning senast i liknande konkurrens och står lite bättre till den här gången. Med ett smyglopp och lucka till slut kan det bli norsk seger i avslutningen.

TÄNK PÅ ATT ...

V75-2: 10 Amalia Cash

Jörgen Westholms häst har alltid visat hög kapacitet och trots läget kan hon vissla förbi samtliga i det här loppet.

V75-4: 5 Lykkerus

Var inte stort slagen av Bellfaks för tre starter sedan. Står nu tjugo meter bättre till och sköter han sig kommer han att vara med i segerstriden.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!