Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Toppchans för Ecurie D i V86-7

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD/IBL

Fina lopp när V86 avgörs på Eskilstuna. Framförallt Eskilstunas fyraåringstest men även snabbloppet med årsdebuterande duon Heavy Sound och Who’s Who ska bli riktigt kul att se!

Dagens bästa

9 Ecurie D. i V86-7 är ännu obesegrad efter tio starter och frågan är om han inte hade segerstridit i Elitloppet om de valt den matchningen. Han matchas nu för Hugo Åbergs men Björn Goop lär som vanligt köra för seger i detta jättefina fyraåringslopp. Toppchans såklart!

Dagens varning

9 Conrads Diderot i V86-2 känns väl glömd av förtidsspelarna. Hästen har varit placerad bakom hästen som Elmo Ice och Uncle Töll som är mycket bättre än vad den möter ikväll. Läget behöver inte vara fel och den måste med på alla kuponger tycker jag!

Dagens avslag

4 Waikiki Silvio verkar bli mycket spelad i V86-1 men den är jag inte så sugen på efter uppehåll. Passa mitt speldrag 3 Findus M. där som jag har känsla för!

Pasi Aikio om 4 Who’s Who i V86-5

- Han har jobbat på och nu är det dags att börja tävla med honom igen. Jag har kört honom i banjobb på 13,5/2100 meter inne på Solvalla och han känns bra i ordning. Hästen gick i princip själv då och jag har aldrig kört så fort i jobb. Det blir helstängt huvudlag, barfota fram och jänkarvagn på. Det viktigaste är att han går bra och kommer i form, säger Pasi Aikio.