Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Top 7: Räkna med att hon blir ett spelfynd

SPELVÄRD: Jens Sjödén.

Top 7, Åby, 11 maj

Så gick det förra veckan

När Ultra Bright galopperade på upploppet blev min sjua Thai Goodwell sexa. Istället för alla rätt gick spelets fjärde dubbelmiljonutdelning till någon som spelat för 24 kronor. Mina fem rätt gav 981 kronor i tröst. Nya tag!

Veckans tips till Top 7

Även i dag bjuds vi en skiktad, relativt lättlöst historia. Shadow Gar spelades till 49% på V75 men till 41% på Top 7, där favoriter alltid underskattas. Räkna med att 5 Lesperanza blir ett motsvarande spelfynd!

2 Mr Lindy spetsar direkt och den invändiga resan ger honom pengar. 3 Island Life hittar också tidigt till innerspår och ska slå alla utom favoriten. Han har besegrat övriga även med tyngre lopp. 6 Master Crowe är startsnabb nog att även han få invändig resa - avgörande för att sluta långt fram över distansen. 11 Great King Wine spurtar vassast men har för långt fram.

Systemförslaget

Etta: 5 Lesperanza

Tvåa: 3 Island Life

Trea-sexa: 10 Antonio Trot, 6 Master Crowe, 11 Great King Wine, 7 Hawk Cliff

Sjua: 2 Mr Lindy

96 kronor