Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Top 7: Han är bortglömd – värd att gå sätta etta

SPELVÄRD: Jens Sjödén.

Top 7, Åby, 10 augusti

Så gick det förra veckan

I förra veckans rekordjämna lopp hade både jag och spelarna underskattat Jensens enda starthäst för dagen till en femteplats. Nya tag!

Veckans tips till Top 7

Vinna-eller-försvinna brukar gälla för Gocciadoros hästar. Som favoriter kan de vara vanskliga spelobjekt men nu när 6 Zlatan blir lite bortglömd på spelet så går jag på den. Visst kan han galoppera igen, men felfritt är det toppchans!

Även den andre italienaren, 10 Zarenne Fas, blir borttappad. Spelare är ju patrioter. Han har inte rått på Zlatan tidigare. Zarenne Fas är nog bättre nu (ny regi!( men från bakspår ska det bli svårt ändå mot en felfri Zlatan.

Normalt spetsar 1 MS Triple J och 9 Missle Hill är snabb nog att hålla ryggen. Då blir det rygg ledaren - tredje inner efter att Zlatan kommit dånande. Därmed också framskjutna positioner på open stretch-banan Åby!

Systemförslaget

Etta: 6 Zlatan

Tvåa-femma: 10 Zarenne Fas, 1 MS Triple J, 9 Missle Hill, 11 Tae Kwon Deo

Sexa-sjua: 3 Mellby Glader, 12 Thrust Control

192 kronor