Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Top 7: Favoriten blir helt plötsligt ett fynd i stället

SPELVÄRD: Jens Sjödén.

Top 7, Örebro, 4 maj

Så gick det förra veckan

Rätt vinnare senast men min tvåa galopperade bort sig. Trots favoritsegern fick ingen mer än 5 rätt. Rollerpotten fylldes på ytterligare i onsdags och dagens spelare får 175 procent tillbaks!

Veckans tips till Top 7

4 Shadow Gar blir jättefavorit på V75 men säkert spelfynd på Top 7. Jämför procenten! Senast 44%/36% på de olika spelen för favoriten – trots naturligtvis samma vinstchans på båda spelformerna.

Jag spelar större än nånsin på grund av hög spelbarhet och skiktat, till synes lättlöst lopp. Den som spelar mindre kan spika 5 Indoor Voices på andraplatsen. Spelet säger 11% som tvåa, chansen från toppläget är bättre än så!

Den som slutar sjua är sällan rankad högre än sjua på spelet – senast var för 13 omgångar sedan. Jag provar med 1 Thai Goodwill (0%!) som glöms för att hon är utländsk och får den nödvändiga, invändiga resan!

Systemförslaget

Etta: 4 Shadow Gar

Tvåa-sexa: 5 Indoor Voices, 12 In Toto Sund, 9 Ginny Weasley, 10 Ultra Bright, 11 Unique Juni

Sjua: 1 Thai Goodwill

480 kronor