Foto: V65 DIREKTFoto: V65 DIREKT
 Foto: V65 DIREKT
Foto: V65 DIREKTFoto: V65 DIREKT
 Foto: V65 DIREKT

Tillman en vinnare igen – efter mammaledigheten

Publicerad

Efter några månader från tävlingsbanan är Jennifer Tillman nu tillbaka på allvar. 

Under fredagen tog hon sin första seger sedan mammapausen. 

När Brothers In Am skrällde på Romme. 

– Han betyder mycket, det är en häftig häst, säger hon till V65 Direkt. 

Förra veckan gjorde trav-tv-profilen och travkusken Jennifer Tillman comeback efter några månaders föräldraledighet. 

– Man saknar alltid hästarna, så jag har fått åka till stallet och hälsa på dem. Det ska bli jättekul att köra igen, men jag är mamma i första hand nu och får ta det som det kommer, sa hon då. 

Nu är hon tillbaka på allvar. 

”Lätt att köra i dag”

Under fredagen vann hon sitt första lopp efter comebacken – då hon tillsammans med sexprocentaren Brother In Am ledde hela vägen under ett V65-lopp på Romme. 

Segern var hennes första sedan oktober 2017. 

– Det var lätt att köra i dag och han hade lite krafter kvar över mål, säger hon till V65 Direkt. 

”Han betyder mycket – en häftig häst” 

Tillman menade att det betydde extra mycket att vinna med just den hästen. 

– Det är speciellt och kul att det kom med den här hästen. Att segern äntligen kom.  Jag har inte hunnit köra så mycket och man vill ut och köra direkt, men jag har följt honom hela tiden och han betyder mycket, det är en häftig häst, säger hon. 

Tv-kollegan och experten Micke Nybrink var även han klart imponerad av Brother In Ams insats. 

– Det var inte så svårt med den här hästen. Han är fruktansvärt startsnabb, han flög till ledningen, säger han i sändningen. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag