Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tidigt till spets – då blir hon svårslagen

LÖRDAG

Jägersro, 13 januari

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1

V75 – del 2

Bästa spikarna

V75-2: 1 Erwin

Åtta segrar på tio starter hittills imponerar så klart. Han är snabb från start och läget kunde inte bli så mycket bättre. Även om det är tuffare emot i V75 så måste han vara en glödhet segerkandidat i Klass II-försöket.

V75-5: 2 Nancy America

Är på väg uppåt i form och vann i ett lite enklare gäng senast. Flemming Jensen kommer nog att ladda från start för att hålla ut Darling Hornline och sedan ligger vägen mot spets öppen. Och med ett sådant scenario ska hon ha toppchans att vinna det här stoloppet.

Spetsdragen

V75-2: 1 Erwin

Erwin öppnade mycket bra senast. Och han kan definitivt hålla upp innerspåret.

V75-3: 1 Oasis Bi

Har inte tävlat på ett tag men när det gäller gamla hästar ska man inte ta så hårt på det. Han kan vara extra löpsugen efter vila och enligt tränaren är det aktuellt att köra i ledningen.

V75-7: 1 Mack Dragan

Mack Dragan gillar förutsättningarna och enligt stallet så blir det jänkarvagn på lördag. Han har visat sig vara väldigt svårslagen från ledningen och är ett hett bud trots att han är ny i klassen.

Skrällbuden

V75-1: 7 Toddler

Svarade för en plusbetonad insats senast efter vila och borde ju inte vara sämre med det loppet i kroppen. Måste passas noga!

V75-6: 1 Pajas Face

Är väl ingen direkt vinnartyp. Men är snabb ut och i kraft av läget får han ju garanterat ett lopp i den främre träffen. Han kan vara farlig att nonchalera i ett öppet lopp.

V75-7: 7 Staro Ivy League

Radar upp bra prestationer. Nu är inte spåret det bästa, men skulle det bli överpace kommer hans avslutning att sänka de flesta.

Tänk på att ...

V75-2: 3 Copaca Banana

Var duktig tvåa bakom Erwin senast. Har ett bra läge och kommer nog att få en fin resa. Copaca Banana känns ännu bättre nu än inför senaste loppet enligt stallet.

V75-7: 10 Trot Kronos

Är väldigt snyggt inmatchad i loppet och det är ingen vågad gissning att man siktat på detta lopp!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!