Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tar ställning i finalen i jakten på miljonerna

Foto: Maria Holmén / Tr Bild

Inga superskrällar förra veckan och bara en häst spelad till under tio procent som vann. Men det är verkligen svårt att få ihop helheten och efter att krutröken lagt sig var värdet på åtta rätt över en miljon kronor. Igen.

Bergsåker och Solvalla delar på loppen den här veckan och de självklara spikarna lyser med sin frånvaro... 

Men det ser ljust ut för 4 Veritas Grif i V86-finalen. Björn Goop upp, spetsläge och lämpligt emot. Lämnas ensam.

En trolig spik

V86-8: 4 Veritas Grif

I en, som sagt åter svår omgång, får man ta ställning i ett par lopp och det gör jag i V86-finalen. Jag räknar med att Björn Goop skickar Veritas Grif till ledningen och sedan lär det väl inte hända så mycket? Lugnt på mellanvarvet alltså för att sedan sprinta undan säkert över upploppet. Visst var senaste segern ganska billig men den togs med krafter kvar. Och det är plus i jobben meddelar stallet.

Ett roligt drag 

V86-4: 7 Ti Punsch Broline

Här har vi en travare som är klart bättre än raden. Van tuffa kullkamrater dessutom och med lite flax under vägen blir i alla fall inte jag chockad över seger. Kihlström låter heller inte helt uppgiven.

Två relevanta intervjuer

V86-2: 5 Chianti

– Det verkar bra, hästen har pausat lite grann och varit borta två-tre veckor. Han verkar bra och ser fin ut. Han möter normalt motstånd som det är i den klassen, jag tycker ändå att han ska vara en av dem som är med där framme. Han gick med skor runt om senast och tanken är att han ska gå barfota runt om om banan tillåter, säger Anton Sverre hos stall Goop.

V86-8: 4 Veritas Grif

– Det är alltid en förhoppning att hon kan gå ut och vinna. Hon gick ett jobb i onsdags och ett i går (söndag) och jag har aldrig känt henne så fin som hon är nu. Vi kommer att köra som senast, det blir en kuskändring bara, säger André Bood.

Två heta ändringar

V86-1: Det låter som att det kan bli jänkarvagn på 4 Coal Trader!

V86-7: Spetsläge för 1 Power Broline och där kan det bli tal om en amerikansk sulky nu.