Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tapper senast – nu håller hon hela vägen

Det började favoritbetonat i onsdags men efter ett par skrällar på slutet blev det en ensam vinnare, grattis!

Vaggeryd står som värd den här veckan och det finns inga givna ”stenklara”. Men jag blev imponerad av Valborg Marje senast. Fick ju öppna stentufft då men höll tappert. Mer normal öppning nu = toppchans!

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1

V86 – del 2

BÄSTA SPIKARNA

V86-5: 2 Valborg Marje

Svarade för en väldigt tapper insats senast hon startade. Kämpade på strålande då trots att hon fick öppna i 07-fart. Konkurrenterna borde inte bråka lika mycket med henne nu och från ledningen är det verkligen hästen att slå. Möter så klart tuffa ston men på en förmodad snabb bana spelar jag på att positionerna blir avgörande. Man byter dessutom vagn på Valborg Marje i jakten på att tjäna någon tiondel. 

V86-4: 14 Balfour

Är ute över väldigt lång distans och det bör passa. Robert Berghs springare är både snabb och stark. Med två lopp i kroppen borde formen sitta där allt mer och löper han upp till normal standard ska det vara en bra segerchans. Tål att kliva på tidigt i spåren om det krävs eller så kan han vinna på speed.

SPETSDRAGEN

V86-3: 5 Ceylon Dream

Öppnade väldigt snabbt vid segern och det borde kunna bli täten på nytt. Hon jobbar förbättrat och är allmänt uppåt så jag räknar med en minst lika bra insats nu. Hela vägen, tack!

V86-6: 6 Harvey

Är ute i ett stenhårt lopp med många vassa hästar. Men lyckas ekipaget komma till spets ser det spännande ut. Harvey klev undan på lätta ben senast och jag är inne på att han går en snabb tid på onsdag. Kan hålla undan.

SKRÄLLBUDEN

V86-1: 3 Jaanus Tooma

Är verkligen på gång igen och börjar visa det som han gjorde som unghäst. Hade rubbet sparat i V75 senast och formen sitter där. Är snabb bakom bilen om man laddar och bör kunna få en fin resa. Får absolut inte glömmas.

V86-2: 7 M.T.Multo Bene

Höll emot starkt i comebacken och har det loppet satt sig rätt är han ännu bättre nu. Kan bli farlig, speciellt om han kommer till ledningen.

TÄNK PÅ ATT ...

V86-2: 4 Eldorado Mearas

Är kastrerad inför detta och det kan säkert vara så att han behöver lopp i kroppen. Körs kanske lite försiktigt?

V86-7: 6 Ragazzo da Sopra

Har tävlat mycket starkt i V75 en längre tid nu. Troligen skor på nu, hur påverkar det insatsen?

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!