Sveriges nya travsajt - TravExpressen.se!

Publicerad
Uppdaterad
Här är premiären du inte har råd att missa.
Med start i dag kan du läsa våra travtips på Sveriges nya travsajt - TravExpressen.se!
- Ett givet bokmärke för alla trav- och spelfantaster, säger Joakim Svensson, sportchef på SportExpressen.se.
De senaste åren har du kunnat följa Sveriges mest vinstrika travtips i papperstidningen SPORT-Expressen.
Nu kan du även läsa allt om trav på TravExpressen.se.
Där blir det också snabba nyheter, läsvärda bloggar och viktig information inför spelinlämningen - från morgon till kväll.
- Expressen har en lång och framgångsrik historia inom travtips. Det känns glädjande att nu kunna erbjuda dem en stark spelservice även på nätet, säger Joakim Svensson.
På TravExpressen.se blir det paneler med Erik Adielsson, Örjan Kihlström och krönikor från bland andra Prix d’Amerique-vinnaren Stefan ”Tarzan” Melander och Bengt Adielsson.

"Känns jättebra"

Dessutom blir det, tack vare samarbete med Travnet.se, unikt programfakta och webb-tv.
Andreas Slätt, redaktionellt ansvarig för Travnet.se:
- Känns jättebra. Travnet, med sina hängivna hästsportfantaster, får en större kanal och Expressen.se mer initierat innehåll. Tillsammans kan och ska vi utveckla något riktigt vasst.
Häng med direkt.

Vad vill du läsa på TravExpressen.se?
Mejla vår redaktör Andreas Lundin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Skapa ditt eget travstall och tävla med sportens två- och fyrbenta stjärnor.
Gå med i Guldstallet i dag!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag